Igor Kopše ubranil naslov svetovnega prvaka

  • 1

Trenutno najboljše amatersko kolesarsko moštvo na svetu Tuš team je ponovno upravičilo svoj sloves. Na svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu v Avstraliji so na prvi preizkušnji v kronometru, osvojili več kot vrhunske rezultate in ponovno dokazali, da so najboljši.

Igor Kopše je ubranil naslov svetovnega prvaka v kronometru, Borja Jelič je zasedel četrto, Mitja Mahorič pa deveto mesto v kategoriji moški 40-44 let. Matej Kravos je v kategoriji 19-34 let zasedel drugo, Matej Lovše pa peto mesto. Iztok Melanšek je v svoji kategoriji 50-54 let zasedel 20. mesto.

Rezultati so odličen obet za nadaljevanje prvenstva, zato pričakujemo, da bo ena najboljših ekip na svetu do 4. septembra osvojila še več prestižnih lovorik.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več