Igor Kopše ubranil naslov svetovnega prvaka

  • 1

Trenutno najboljše amatersko kolesarsko moštvo na svetu Tuš team je ponovno upravičilo svoj sloves. Na svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu v Avstraliji so na prvi preizkušnji v kronometru, osvojili več kot vrhunske rezultate in ponovno dokazali, da so najboljši.

Igor Kopše je ubranil naslov svetovnega prvaka v kronometru, Borja Jelič je zasedel četrto, Mitja Mahorič pa deveto mesto v kategoriji moški 40-44 let. Matej Kravos je v kategoriji 19-34 let zasedel drugo, Matej Lovše pa peto mesto. Iztok Melanšek je v svoji kategoriji 50-54 let zasedel 20. mesto.

Rezultati so odličen obet za nadaljevanje prvenstva, zato pričakujemo, da bo ena najboljših ekip na svetu do 4. septembra osvojila še več prestižnih lovorik.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več