Igor Kopše ubranil naslov svetovnega prvaka

  • 1

Trenutno najboljše amatersko kolesarsko moštvo na svetu Tuš team je ponovno upravičilo svoj sloves. Na svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu v Avstraliji so na prvi preizkušnji v kronometru, osvojili več kot vrhunske rezultate in ponovno dokazali, da so najboljši.

Igor Kopše je ubranil naslov svetovnega prvaka v kronometru, Borja Jelič je zasedel četrto, Mitja Mahorič pa deveto mesto v kategoriji moški 40-44 let. Matej Kravos je v kategoriji 19-34 let zasedel drugo, Matej Lovše pa peto mesto. Iztok Melanšek je v svoji kategoriji 50-54 let zasedel 20. mesto.

Rezultati so odličen obet za nadaljevanje prvenstva, zato pričakujemo, da bo ena najboljših ekip na svetu do 4. septembra osvojila še več prestižnih lovorik.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.