Dostava Tuševega spletnega supermarketa odslej tudi v Kopru, Kranju in Novem mestu

  • 1

V Tušu so kupcem pred meseci omogočili nakupovanje v njihovem spletnem supermarketu hitrinakup.com, kjer lahko hitro in preprosto od koder koli opravijo svoj nakup živil in ga prevzamejo v prtljažnik vozila pred izbranimi trgovinami Tuš. Sedaj pa Tuš širi dostavo nakupa na dom ali v službo, saj so prisluhnili mnogim željam vseh, ki jim pot do prevzemnega mesta pomeni dodatno težavo.

V spletnem supermarketu hitrinakup.com, ki ima prevzemno mesto tudi pred izbranimi trgovinami Tuš, se v nekaj korakih preprosto sprehodiš med izdelki, ki so pregledno razporejeni v kategorije. Tam najdeš vse, kar potrebuješ za dom in gospodinjstvo. Enostavno poklikaš želene izdelke, ekipa Hitrega Nakupa pa jih skrbno pripravi za prevzem ali dostavo. Zate izbirajo izdelke, ki bi jih izbral tudi sam.

Posebej priročna je storitev »posebnih želja«, v sklopu katere v komentarje ob izdelkih zapišeš, kakšne želiš, npr: zrele banane, mehek avokado, bolj zapečen kruh, takšen ali drugačen kos mesa itd. tako zares dobiš izdelke, kot bi jih sam nakupil v trgovini. V času spremenjenih razmer so z možnostjo naročanja živil iz udobja domačega naslonjača pri Hitrem Nakupu storili še več za varnost in udobje svojih kupcev.

120 min za prevzem nakupa

Vaš nakup bo pripravljen še isti dan, in sicer že najmanj 120 min po oddaji naročila. Naročilo lahko oddate tudi vnaprej, poljubno pa ga lahko urejate do 2 uri pred prevzemom, kar je še posebej priročno, če ti zadnji trenutek zmanjka nečesa za popoldansko kosilo ali če se je za zvečer najavil obisk. Prijazni zaposleni vam bodo nakup zložili v prtljažnik vašega vozila.

Odslej tudi dostava na dom

Dostava nakupov iz spletnega supermarketa hitrinakup.com odslej poteka tudi v Novem mestu, Kranju in Kopru. Izjemno priročno nakupovanje je tako še priročnejše, saj poteka brezkontaktno, nakup pa dostavijo do vrat vašega doma. Izberete lahko spletno plačilo ali plačilo ob prevzemu. Tudi čas prevzema ali dostave lahko kupci izberete sami, nakupujete pa lahko vse dni v tednu.

Že na 24 lokacijah po Sloveniji

Tušev spletni supermarket hitrinakup.com je najhitreje rastoča spletna nakupovalna storitev v Sloveniji. Kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, brez da bi morali v trgovino. »Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih naše nakupovalne navade zelo spreminjajo,« pojasnjujejo v Tušu, kjer beležijo bliskovit porast spletnega nakupovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več

  • 9

    V Beltincih je Tuš drogerija prenovila svojo drogerijo in jo popolnoma prilagodila sodobnemu trendom nakupovanja. Drogerija kupcem nudi prijetno nakupovalno izkušnjo ter s ponudbo sledi potrebam kupcev, za katere skrbijo izkušene svetovalke. V ponudbi najdete bogat izbor ponudbe ličil uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi tudi ponudbo naravnih in hipoalergenih ličil, svetovno znanih … Več