20za20 Bowling z zvezdami

 • 1

Na Bowlingu z zvezdami v Planetih Tuš po Sloveniji bodo za dober namen bowlali skupaj s Soki-jem in Elvis Jackson, tudi drugi znani Slovenci. Pridružite se jim tudi vi.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, s svojim glasbeno-dobrodelnim projektom 20za20 že več kot 2 leti navdušuje slovenske osnovne šole. Ob začetku letošnje pomladi bo tako število z novimi glasbili opremljenih šol doseglo že neverjetno 40ko, neutrudni Soki pa se na tem mestu nikakor ne ustavlja; Glasbe željnih učencev in učiteljev je namreč še zelo veliko. Vse od začetka pa ima projekt 20za20 številne prijatelje iz vrst medijsko prepoznavnih oseb, domačih in tujih podjetij, različnih organizacij in posameznikov, projekt pa je večkratno podprl tudi predsednik države Borut Pahor, ki je Sokiju za njegovo delo in trud podaril tudi posebno priznanje – Jabolko navdiha.

Tokrat pa Soki vabi v Planet Tuš na 20za20 BOWLING Z ZVEZDAMI vse, ki radi v roki držite bowling kroglo, se zabavate v dobri družbi in tako na prav poseben način podprete projekt 20za20. V Planetih Tuš v Mariboru, Celju in Kopru boste lahko tri nedelje zapored v mesecu marcu bowlali z glasbeniki, športniki, novinarji, … in podporniki projekta 20za20, izkupiček vseh treh dogodkov pa bo namenjen za nakup novih glasbil za slovenske osnovne šole.

Dogodki bodo potekali od 16. do 19. ure na lokacijah:

 • v nedeljo, 5. 3. 2017 – PLANET TUŠ MARIBOR
 • v nedeljo, 12. 3. 2017 – PLANET TUŠ CELJE
 • v nedeljo, 19. 3. 2017 – PLANET TUŠ KOPER

Na progah se bodo pomerile ekipe, ki bodo sestavljene iz enega predstavnika iz medijskega prostora in štirih predstavnikov, ki se bodo na dogodek prijavili. Prijavnina na osebo v višini 20 EUR bo v celoti namenjena donaciji projektu “20 za 20”. Dogajanje bo obogateno tudi z zanimivim spremljevalnim programom in animacijo za najmlajše obiskovalce.

Svojo prijavo na Sokijev 20za20 BOWLING Z ZVEZDAMI lahko oddate na e-naslov projekt20za20@gmail.com s pripisom imena in priimka udeleženca (na isto stezo lahko prijavite tudi več udeležencev), lokacijo dogodka (MB, CE ali KP) in želeno uro (16:00 ali 17:00).

Več o projektu 20za20 si lahko preberete na spletni strani www.20za20.si in Facebooku Marko Soršak Soki “20 za 20”.

< Nazaj

Ostale novice

 • 12

  Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

 • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

 • 6

  V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več