16. Tušev vzpon

  • 1

Vse ljubitelje kolesarjenja in aktivnega preživljanja
prostega časa vabimo, da se nam 20. 6. 2015 pridružite na Tuševem vzponu.

16. Tušev vzpon na Celjsko kočo

Vse ljubitelje kolesarjenja in aktivnega preživljanja prostega časa vabimo, da se nam 20. 6. pridružite na tradicionalni prireditvi Tušev vzpon na Celjsko kočo.

Dodatne informacije najdete na povezavi >

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več