Osvojite kopanje s savnanjem v Wellnessu Orhidelia

Osvojite kopanje s savnanjem v Wellnessu Orhidelia

Nagrade:

  • 1xcelodnevno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Orhidelia (kopanje, savna, kopalni plašč, brisača) v Termah Olimia

Podrobnosti:

Nagradna igra ekskluzivno za člane Tuš kluba, ki prejemajo e-novice Lepota in zdravje. Sodelujte in osvojite kopanje s savnanjem v Wellnessu Orhidelia Terme Olimia.

 

Kako do nagrade?

1) odprite zgornji zavihek “Obrazec”,

2) odgovorite na nagradno vprašanje in

3) vpišite 13-mestno številko Tuš klub kartice ter osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-poštni naslov, mobilno telefonsko številko) v obrazec.

Izžrebali bomo 1 nagrajenca, ki bo prejel vstopnico za celodnevno razvajanje za 2 osebi v Welllnesu Orhidelia Terme Olimia (kopanje, savna, kopalni plašč, brisača).

 

 

Wellness Orhidelia, najprestižnejši del Term Olimia, bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellness center Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve. 

Uživajte v notranjih in zunanjih bazenih, savna centru, številnih tematskih počivališčih ter osvežilni kulinarični ponudbi.

Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Kjer ste lahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij. 

Obiščite ga in poiščite svoj intimni kotiček in naredite nekaj dobrega zase. 

 

 

Splošni pogoji:


Sodelujte v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri morate odgovoriti na vprašanje in izpolniti spodnji obrazec

Nagradna igra se je že zaključila


Poglej nagrajence

Ostale nagradne igre