Rezina mlečna Kinder, Choco Fresh, 102,5 g
2,23 €
2,79 €
EAN koda artikla: 8000500309469
Veljavnost akcije: 26. 11.‐9. 12. 2025
Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.
- Sestavine
- Opombe
- Hranilne vrednosti
- Alergeni
MLEČNA čokolada 42% (sladkor, polnomastno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator: lecitini (SOJA); vanilin), LEŠNIKI (14%), palmovo olje, sladkor, pasterizirano polnomastno MLEKO (8%), posneto MLEKO v prahu (6%), kakavovo maslo, MLEČNA maščoba, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin); vanilin.
| ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G | 2421,0 |
| ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G | 578,6 |
| MAŠČOBE NA 100G | 43,7 |
| OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G | 21,7 |
| OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G | 0 |
| OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G | 0 |
| OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G | 39,3 |
| OD TEGA SLADKORJI NA 100G | 39,3 |
| OD TEGA POLIOLI NA 100G | 0 |
| OD TEGA ŠKROB NA 100G | 0 |
| PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G | 0 |
| BELJAKOVINE NA 100G | 7,3 |
| SOL NA 100G | 0,2 |
| MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI | DA |
| OREŠKI IN PROIZVODI IZ NJIH | DA |
Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.
Navodila za uporabo
PO ODPRTJU EMBALAŽE JE IZDELEK NA VOLJO ZA UŽIVANJE. KO JE IZDELEK ENKRAT ODPRT, GA HRANITE V HLADILNIKU IN PORABITE V NEKAJ DNEH.
Pogoji shranjevanja
od 2.0°C do 7.0°C
4-8°C
Dobavitelj
DUKAT S D.O.O.
od 2.0°C do 7.0°C
4-8°C
< Nazaj