Znanje za jutrišnje sanje

  • 1

Stroški bivanja, prevoza in prehrane v času šolanja predstavljajo veliko obremenitev že za družine s povprečnimi dohodki, v socialno šibkejših družinah pa je šolanje otrok še toliko težje.

Od 15. junija pa vse do 14. septembra zato v naših trgovinah poteka dobrodelna akcija »Znanje za jutrišnje sanje«, v okviru katere s prodajo proizvodov blagovnih znamk Aquafresh, Doncafe, Ambi Pur, Zewa in Natreen zbiramo denar za plačilo dijaškega doma za deset socialno šibkejših dijakov, ki bivajo v Dijaškemu domu Celje.

Dijake bo izbrala strokovna služba Dijaškega doma Celje. Akcijo pa bomo v septembru letos zaključili s predajo sredstev v Planetu Tuš Celje.

Desetim dijakom bomo pokrili stoške za bivanje v Dijaškem domu Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.