Znanje za jutrišnje sanje

  • 1

Stroški bivanja, prevoza in prehrane v času šolanja predstavljajo veliko obremenitev že za družine s povprečnimi dohodki, v socialno šibkejših družinah pa je šolanje otrok še toliko težje.

Od 15. junija pa vse do 14. septembra zato v naših trgovinah poteka dobrodelna akcija »Znanje za jutrišnje sanje«, v okviru katere s prodajo proizvodov blagovnih znamk Aquafresh, Doncafe, Ambi Pur, Zewa in Natreen zbiramo denar za plačilo dijaškega doma za deset socialno šibkejših dijakov, ki bivajo v Dijaškemu domu Celje.

Dijake bo izbrala strokovna služba Dijaškega doma Celje. Akcijo pa bomo v septembru letos zaključili s predajo sredstev v Planetu Tuš Celje.

Desetim dijakom bomo pokrili stoške za bivanje v Dijaškem domu Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.