Za naše male muzikante

  • 3

V projektu »Za naše male muzikante« smo 20 slovenskih vrtcev opremili z glasbenimi kotički.

Vrtci so za glasbila potegovali na natečaju za najlepšo otroško pesmico. Na razpis se je prijavilo več kot 100 vrtcev. Nagradili smo 20 najlepših in najbolj izvirnih pesmic, ki so jih malčki napisali ob pomoči svojih vzgojiteljic.

Najlepšo med njimi, napisali so jo mladi tekstopisci iz vrtca Mojca v Kočevju, je uglasbil Roka Ferengja iz skupine Rok’n’band.

Vrtce smo opremili z glasbenimi kotički.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več