Z dobrodelnostjo do večje izobraženosti žensk

V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo potekalo v okviru letošnjega jesenskega razpisa Vivinega sklada.

V Tušu v svoji dobrodelnosti štejemo že več kot 30 let projektov, s katerimi pomagamo ranljivim družbenim skupinam. Še posebej pozorni smo na tiste, ki so med nami, potrebujejo pomoč, a so pogosto prezrti. Veliko pozornosti namenjamo predvsem projektom, ki posameznika opogumijo ter ga opremijo z znanji in veščinami za boljše življenje. Po letošnjem izjemno odmevnem 19. letu našega dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh, ki je namenjen otrokom in ki ga kupci naših trgovin ter drogerij že zelo dobro poznamo, jim tokrat predstavljamo še eno našo plemenito namero za izboljšanje družbe, v kateri živimo.

V sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva smo v Tuš drogerijah pripravili dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi, ki je namenjen pomoči ženskam na njihovi poti do želene izobrazbe. Z nakupom posebej označenih izdelkov v Tuš drogerijah boste podprli ženske na poti do novih znanj, veščin ali želene izobrazbe ter s tem do kakovostnejšega življenja.

V Lions klubu Ljubljana Viva že vse od ustanovitve na različne načine pri izobraževanju podpirajo ženske iz slovenskega okolja: »Zahvaljujemo se Tušu in Tuš drogerijam, da so prepoznali naša prizadevanja ter postali naš partner, prijatelj in podpornik. V veliko spodbudo nam je, da bomo v okviru Vivinega sklada združili moči, ideje in energijo za izboljšanje kakovosti življenja slovenskih žensk, predvsem iz socialno zahtevnejših okolji,« je ob začetku akcije povedala predsednica Lions kluba Ljubljana Viva dr. Anja Strojin Štampar.

Sredstva Vivinega sklada so vedno v celoti namenjena financiranju obiskov tečajev, plačilu vpisnin in šolnin v izobraževalne programe, donacijam tehnične opreme in ostalim izobraževalnim aktivnostim, ki jih izbrane ženske – varovanke Vivinega sklada, ne zmorejo pokriti z lastnimi sredstvi ali drugimi oblikami donacij in štipendiranj. Dodelitev finančnih sredstev Vivinega sklada poteka v okviru javnih razpisov in letošnji razpis Vivin sklad Jesen 2021 bo potekal od 15. oktobra do 15. novembra 2021. Namenjen bo ženskam vseh starosti iz celotne Slovenije. Več informacij o razpisu bo od 15. oktobra objavljenih na www.lions-viva.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo vas o odpoklicu izdelka: LAN NATURA 150 g, EAN: 3859891427673, uporabno najmanj do: 16.11.2024, lot: 228 zaradi presežene vrednosti cianovodikove kisline. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in vrnili vam bomo kupnino. Vaš Tuš  

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka: PURANJI FILE, PRSI VP Uporabno najmanj do: 25. 10. 2023 (datum je odtisnjen na etiketi vrečke). Serija št.: 6150489154 Proizvajalec: ANIMEX FOODS SP. Z.O.O, ul. T. Chatubinskiego 8, Warszawa zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Salmonella spp. Potrošniki naj živila ne zaužijejo, temveč ga zavržejo ali … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o preventivnem umiku izdelka:   OSTRA MOKA VSAK DAN, TIP 400, 1 kg. Uporabno najmanj do 10. 7. 2024 (datum je odtisnjen na vrhu vrečke). Proizvajalec: Mlinotest živilska industrija d.d. za Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.   Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa … Več