Tuševa otroška šola prostega časa

  • 1

Dobro zasnovan program Zavoda za aktivno preživljanje prostega časa, katerega cilj je kvalitetno in organizirano zapolniti prosti čas otrok po prihodu iz šole, nas je prepričal, da postanemo njihov generalni sponzor.

Z našo pomočjo je tako večjemu številu staršev omogočeno, da pod izjemno ugodnimi pogoji in po ceni, ki je navadno kar za 40 % cenejša od primerljivih tečajev, vključujejo svoje otroke v šole tujih jezikov, gimnastike, konjeništva in še mnogo drugega.

Program iz leta v leto raste in se razvija. Začel se je leta 1999 v dveh osnovnih šolah v Celju, sedaj pa poteka že na večih osnovnih šolah tako v Celju kot v Mariboru.

S Tušem do tečajev jezika v tujini kar 40% ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več