Tuševa otroška šola prostega časa

  • 1

Dobro zasnovan program Zavoda za aktivno preživljanje prostega časa, katerega cilj je kvalitetno in organizirano zapolniti prosti čas otrok po prihodu iz šole, nas je prepričal, da postanemo njihov generalni sponzor.

Z našo pomočjo je tako večjemu številu staršev omogočeno, da pod izjemno ugodnimi pogoji in po ceni, ki je navadno kar za 40 % cenejša od primerljivih tečajev, vključujejo svoje otroke v šole tujih jezikov, gimnastike, konjeništva in še mnogo drugega.

Program iz leta v leto raste in se razvija. Začel se je leta 1999 v dveh osnovnih šolah v Celju, sedaj pa poteka že na večih osnovnih šolah tako v Celju kot v Mariboru.

S Tušem do tečajev jezika v tujini kar 40% ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.