Tuševa otroška šola prostega časa

  • 1

Dobro zasnovan program Zavoda za aktivno preživljanje prostega časa, katerega cilj je kvalitetno in organizirano zapolniti prosti čas otrok po prihodu iz šole, nas je prepričal, da postanemo njihov generalni sponzor.

Z našo pomočjo je tako večjemu številu staršev omogočeno, da pod izjemno ugodnimi pogoji in po ceni, ki je navadno kar za 40 % cenejša od primerljivih tečajev, vključujejo svoje otroke v šole tujih jezikov, gimnastike, konjeništva in še mnogo drugega.

Program iz leta v leto raste in se razvija. Začel se je leta 1999 v dveh osnovnih šolah v Celju, sedaj pa poteka že na večih osnovnih šolah tako v Celju kot v Mariboru.

S Tušem do tečajev jezika v tujini kar 40% ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.