Tuševa otroška šola prostega časa

  • 1

Dobro zasnovan program Zavoda za aktivno preživljanje prostega časa, katerega cilj je kvalitetno in organizirano zapolniti prosti čas otrok po prihodu iz šole, nas je prepričal, da postanemo njihov generalni sponzor.

Z našo pomočjo je tako večjemu številu staršev omogočeno, da pod izjemno ugodnimi pogoji in po ceni, ki je navadno kar za 40 % cenejša od primerljivih tečajev, vključujejo svoje otroke v šole tujih jezikov, gimnastike, konjeništva in še mnogo drugega.

Program iz leta v leto raste in se razvija. Začel se je leta 1999 v dveh osnovnih šolah v Celju, sedaj pa poteka že na večih osnovnih šolah tako v Celju kot v Mariboru.

S Tušem do tečajev jezika v tujini kar 40% ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.