Tolar na tolar … kolo

  • 1

Dobrodelna akcija blagovnih znamk Zewa in Libresse v trgovinah, drogerijah in franšizah Tuš.

V podjetju ARC-Kranj d.o.o. smo se v sodelovanju s podjetjem TUŠ odločili, da pomagamo pri nakupu koles otrokom z gibalnimi težavami.

Od vsakega kupljenega proizvoda blagovnih znamk Zewa in Libresse v času trajanja akcije v trgovinah, franšizah in drogerijah TUŠ, bomo podarili 5 tolarjev v Tušev dobrodelni sklad za nakup terapevtskih koles.

Izboljšajmo kakovost življenja otrokom s posebnimi potrebami!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.