Tolar na tolar … kolo

  • 1

Dobrodelna akcija blagovnih znamk Zewa in Libresse v trgovinah, drogerijah in franšizah Tuš.

V podjetju ARC-Kranj d.o.o. smo se v sodelovanju s podjetjem TUŠ odločili, da pomagamo pri nakupu koles otrokom z gibalnimi težavami.

Od vsakega kupljenega proizvoda blagovnih znamk Zewa in Libresse v času trajanja akcije v trgovinah, franšizah in drogerijah TUŠ, bomo podarili 5 tolarjev v Tušev dobrodelni sklad za nakup terapevtskih koles.

Izboljšajmo kakovost življenja otrokom s posebnimi potrebami!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.