Prvošolčki

  • 1

V izbranih trgovinah Tuš pripravimo vsako leto v začetku septembra sprejem za Tuševe prvošolčke.

Otroke obišče srednjeveški pisar s svojo starodavno tiskarno, svoje ime lahko zapišejo v veliko zlato knjigo, si ogledajo, kako se je tiskalo v starih časih, ali pisarju narišejo risbico.

Za vse malčke pa v Tušu pripravimo tudi majhna darilca.

Za vse prvošolčke pripravljamo zanimiv sprejem.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več