Pomagajmo učencem in dijakom v socialni stiski

  • 1

Dobrodelni projekt je namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Nekateri otroci se v šolskih klopeh žal ne osredotočajo le na učenje, temveč razmišljajo tudi o tem, ali se bodo lahko udeležili obveznih ekskurzij ter ali jim bodo starši zmogli zagotoviti potrebne šolske potrebščine. Ker se nam zdi to nesprejemljivo, bomo v dobrodelni akciji priskočili na pomoč učencem in dijakom.

Da bi zagotovili enakopravne pogoje izobrazbe za vse otroke in s tem njihovo svetlejšo prihodnost, bomo v okviru projekta podariMalico donirali 15.000 €, ki jih bodo šole namenile za šolske potrebščine in obvezne ekskurzije otrok, ki najbolj potrebujejo pomoč.

Ob vsakokratnem nakupu izdelkov blagovnih znamk Ariel, Dash, Lenor, Jar, Pampers, Always in Naturella v trgovinah in franšizah Tuš od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 boste v sklad prispevali tudi vi.

Donacijski sklad se polni z nakupom izdelkov, ki jih uporablja vsaka družina in so na voljo v vseh trgovinah in franšizah Tuš. Z Arielom in Dashem poskrbimo za čisto in dišeče perilo, Lenor pa nas boža s svojo mehkobo in poskrbi za udobje naših oblačil. Gospodinje ne morejo brez detergenta za posodo Jar, mamice pa dojenčkove ritke razvajajo z mehkimi pleničkami in otroškimi robčki Pampers. Dnevni vložki so nujna garderoba vsake ženske, zato se higienski vložki Always in Naturella zelo pogosto znajdejo v nakupovalnem vozičku. Torej gre res za izdelke, ki so v naših gospodinjstvih nepogrešljivi, z njimi pa skrbimo za svežino in čistočo.

Nič nas ne stane, če z izbiro izdelka pomagamo tudi otrokom, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

Pobudnik dobrodelnega projekta je Orbico d. o. o., distributer blagovnih znamk P&G. Dobrodelni projekt poteka od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 v trgovinah in franšizah Tuš. Več na www.podarimalico.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več