Pomagajmo učencem in dijakom v socialni stiski

  • 1

Dobrodelni projekt je namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Nekateri otroci se v šolskih klopeh žal ne osredotočajo le na učenje, temveč razmišljajo tudi o tem, ali se bodo lahko udeležili obveznih ekskurzij ter ali jim bodo starši zmogli zagotoviti potrebne šolske potrebščine. Ker se nam zdi to nesprejemljivo, bomo v dobrodelni akciji priskočili na pomoč učencem in dijakom.

Da bi zagotovili enakopravne pogoje izobrazbe za vse otroke in s tem njihovo svetlejšo prihodnost, bomo v okviru projekta podariMalico donirali 15.000 €, ki jih bodo šole namenile za šolske potrebščine in obvezne ekskurzije otrok, ki najbolj potrebujejo pomoč.

Ob vsakokratnem nakupu izdelkov blagovnih znamk Ariel, Dash, Lenor, Jar, Pampers, Always in Naturella v trgovinah in franšizah Tuš od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 boste v sklad prispevali tudi vi.

Donacijski sklad se polni z nakupom izdelkov, ki jih uporablja vsaka družina in so na voljo v vseh trgovinah in franšizah Tuš. Z Arielom in Dashem poskrbimo za čisto in dišeče perilo, Lenor pa nas boža s svojo mehkobo in poskrbi za udobje naših oblačil. Gospodinje ne morejo brez detergenta za posodo Jar, mamice pa dojenčkove ritke razvajajo z mehkimi pleničkami in otroškimi robčki Pampers. Dnevni vložki so nujna garderoba vsake ženske, zato se higienski vložki Always in Naturella zelo pogosto znajdejo v nakupovalnem vozičku. Torej gre res za izdelke, ki so v naših gospodinjstvih nepogrešljivi, z njimi pa skrbimo za svežino in čistočo.

Nič nas ne stane, če z izbiro izdelka pomagamo tudi otrokom, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

Pobudnik dobrodelnega projekta je Orbico d. o. o., distributer blagovnih znamk P&G. Dobrodelni projekt poteka od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 v trgovinah in franšizah Tuš. Več na www.podarimalico.si.

< Nazaj

Ostale novice