Pomagajmo učencem in dijakom v socialni stiski

  • 1

Dobrodelni projekt je namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Nekateri otroci se v šolskih klopeh žal ne osredotočajo le na učenje, temveč razmišljajo tudi o tem, ali se bodo lahko udeležili obveznih ekskurzij ter ali jim bodo starši zmogli zagotoviti potrebne šolske potrebščine. Ker se nam zdi to nesprejemljivo, bomo v dobrodelni akciji priskočili na pomoč učencem in dijakom.

Da bi zagotovili enakopravne pogoje izobrazbe za vse otroke in s tem njihovo svetlejšo prihodnost, bomo v okviru projekta podariMalico donirali 15.000 €, ki jih bodo šole namenile za šolske potrebščine in obvezne ekskurzije otrok, ki najbolj potrebujejo pomoč.

Ob vsakokratnem nakupu izdelkov blagovnih znamk Ariel, Dash, Lenor, Jar, Pampers, Always in Naturella v trgovinah in franšizah Tuš od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 boste v sklad prispevali tudi vi.

Donacijski sklad se polni z nakupom izdelkov, ki jih uporablja vsaka družina in so na voljo v vseh trgovinah in franšizah Tuš. Z Arielom in Dashem poskrbimo za čisto in dišeče perilo, Lenor pa nas boža s svojo mehkobo in poskrbi za udobje naših oblačil. Gospodinje ne morejo brez detergenta za posodo Jar, mamice pa dojenčkove ritke razvajajo z mehkimi pleničkami in otroškimi robčki Pampers. Dnevni vložki so nujna garderoba vsake ženske, zato se higienski vložki Always in Naturella zelo pogosto znajdejo v nakupovalnem vozičku. Torej gre res za izdelke, ki so v naših gospodinjstvih nepogrešljivi, z njimi pa skrbimo za svežino in čistočo.

Nič nas ne stane, če z izbiro izdelka pomagamo tudi otrokom, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

Pobudnik dobrodelnega projekta je Orbico d. o. o., distributer blagovnih znamk P&G. Dobrodelni projekt poteka od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017 v trgovinah in franšizah Tuš. Več na www.podarimalico.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več