Podpiramo akcijo DROBTINICA

  • 1

Tudi letos smo se priključili akciji Drobtinica, ki poteka pod okriljem Rdečega križa Slovenije.

Preko nje skrbijo za otroke, ki živijo v pomanjkanju in trpijo zaradi raznovrstnih posledic revščine. Tako že vrsto let na svetovni dan hrane (16. oktober) z enodnevno kampanjo Drobtinica dopolnjujejo svoje programe socialne pomoči otrokom iz socialno šibkejših okolij in slovensko javnost ozaveščajo o (ne)zadostni in/ali (ne)pravilni prehrani naših najmlajših – osnovnošolcev ter obenem vzpodbujamo čut solidarnosti z vsemi, ki so se znašli v stiski.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več