Podpiramo akcijo DROBTINICA

  • 1

Tudi letos smo se priključili akciji Drobtinica, ki poteka pod okriljem Rdečega križa Slovenije.

Preko nje skrbijo za otroke, ki živijo v pomanjkanju in trpijo zaradi raznovrstnih posledic revščine. Tako že vrsto let na svetovni dan hrane (16. oktober) z enodnevno kampanjo Drobtinica dopolnjujejo svoje programe socialne pomoči otrokom iz socialno šibkejših okolij in slovensko javnost ozaveščajo o (ne)zadostni in/ali (ne)pravilni prehrani naših najmlajših – osnovnošolcev ter obenem vzpodbujamo čut solidarnosti z vsemi, ki so se znašli v stiski.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.