Opremimo vrtcem glasbene kotičke! Za naše male muzikante

  • 1

Skupaj s Henklom Slovenija smo pripravili dobrodelni projekt, katerega namen je opremiti glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih. Sredstva za izvedbo projekta bomo namenili od prodaje Henklovih izdelkov izbranih blagovnih znamk v trgovinah Tuš.

Vrtce, kjer bomo opremili glasbene kotičke, bomo izbrali s pomočjo natečaja, za privlačne nagrade pa se lahko potegujejo tudi posamezniki oz. njihovi otroci.

S Henklom Slovenija smo ponovno združili moči in pripravili dobrodelni projekt. Tokrat bomo uredili 20 glasbenih kotičkov v slovenskih vrtcih. K uspehu dobrodelne akcije in s tem k razvoju kreativnosti in veseli igri otrok v slovenskih vrtcih lahko prispeva vsakdo z nakupom izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat družbe Henkel v trgovinah Tuš do 5. januarja 2010. Glasbene kotičke v izbranih vrtcih bomo opremljali v začetku prihodnjega leta.

Vzporedno smo organizirali nagradni natečaj in k sodelovanju povabili vse slovenske vrtce na eni strani ter potrošnike oz. njihove otroke na drugi. Tako smo otroke v vrtcih pozvali, da skupaj z njihovimi vzgojitelji napišejo pesmico ostalim malčkom v slovenskih vrtcih. Izmed prispelih pesmic bo komisija v sestavi predstavnikov družb Henkel Slovenija in Engrotuš ter priznanega glasbenika izbrala najlepših 20. Enote vrtcev, ki bodo prijavile najlepše pesmice, bomo nagradili z ureditvijo glasbenega kotička. Najlepšo izmed njih bo priznan glasbenik, član komisije, tudi uglasbil.

Sicer pa lahko v nagradnem natečaju sodelujejo tudi vsi kupci v naših trgovinah. Tam je namreč, na prodajnih mestih Henklovih izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat, na voljo letak, kamor lahko otroci kupcev napišejo pesmico, se prijavijo v natečaj in se potegujejo za privlačno nagrado (otroško glasbilo). Na ta način bomo nagradili 20 otrok, ki bodo napisali najlepše pesmice.

Navodila za sodelovanje bodo vrtci prejeli po pošti, potrošnikom pa so na voljo na letaku na prodajnih mestih izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat v trgovinah Tuš.

Uredili bomo glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več