Nikoli sami

  • 1

Rdeči križ Slovenije je z lanskoletno akcijo “Nikoli sami 2004” zbral 30 milijonov tolarjev, ki so jih namenili za nakup 10.000 prehranskih paketov in 10.000 vreč pralnega praška. Skupno število paketov, ki jih Rdeči križ Slovenije letno zagotavlja zadostuje za pomoč domala 50.000 družinam in posameznikom.

Potrebe pa so bistveno večje! Letos smo se jim pridružili tudi mi in skupaj z njimi 15. junija 2005 začeli vseslovensko humanitarno akcijo “Nikoli sami 2005”, katere osnovni namen je z zbranimi prostovoljnimi prispevki zagotoviti čim večje število prehranskih paketov.

Cilj je jasen, vendar ga lahko dosežemo le z vašo podporo.

Veseli bomo, če boste svojo solidarnost z ljudmi, ki potrebujejo pomoč, izkazali tako, da boste v skladu z vašimi možnostmi podprli akcijo “Nikoli sami 2005”. Svoj prispevek lahko nakažete na TRR 02922-0019831742, sklic 3002 ali pa pošljete SMS s ključno besedo RKS na številko 1919.

Pri Tušu smo se pridružili akciji Rdečega križa “Nikoli sami”.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.