Nikoli sami

  • 1

Rdeči križ Slovenije je z lanskoletno akcijo “Nikoli sami 2004” zbral 30 milijonov tolarjev, ki so jih namenili za nakup 10.000 prehranskih paketov in 10.000 vreč pralnega praška. Skupno število paketov, ki jih Rdeči križ Slovenije letno zagotavlja zadostuje za pomoč domala 50.000 družinam in posameznikom.

Potrebe pa so bistveno večje! Letos smo se jim pridružili tudi mi in skupaj z njimi 15. junija 2005 začeli vseslovensko humanitarno akcijo “Nikoli sami 2005”, katere osnovni namen je z zbranimi prostovoljnimi prispevki zagotoviti čim večje število prehranskih paketov.

Cilj je jasen, vendar ga lahko dosežemo le z vašo podporo.

Veseli bomo, če boste svojo solidarnost z ljudmi, ki potrebujejo pomoč, izkazali tako, da boste v skladu z vašimi možnostmi podprli akcijo “Nikoli sami 2005”. Svoj prispevek lahko nakažete na TRR 02922-0019831742, sklic 3002 ali pa pošljete SMS s ključno besedo RKS na številko 1919.

Pri Tušu smo se pridružili akciji Rdečega križa “Nikoli sami”.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.