Naj zima vsem nasmeh nariše

  • 2

Trgovine Tuš po vsej Sloveniji v decembru vedno obiščeta tudi Miklavž in Božiček. S predprazničnimi obdarovanji želimo najmlajše popeljati v najlepši čas leta, čas obdarovanja in veselja.

Dobra moža sta tako v dveh letih v naših trgovinah obdarila že več kot 16.000 otrok.

V decembru 2003 pa smo v Letovišču RKS na Debelem rtiču 100 otrokom iz socialno ogroženih družin z zabavnim, igrivim programom in seveda silvestrsko zabavo, prepolno presenečenj in pisanih daril, pričarali tudi nepozabne novoletne počitnice.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.