Naj zima vsem nasmeh nariše

  • 2

Trgovine Tuš po vsej Sloveniji v decembru vedno obiščeta tudi Miklavž in Božiček. S predprazničnimi obdarovanji želimo najmlajše popeljati v najlepši čas leta, čas obdarovanja in veselja.

Dobra moža sta tako v dveh letih v naših trgovinah obdarila že več kot 16.000 otrok.

V decembru 2003 pa smo v Letovišču RKS na Debelem rtiču 100 otrokom iz socialno ogroženih družin z zabavnim, igrivim programom in seveda silvestrsko zabavo, prepolno presenečenj in pisanih daril, pričarali tudi nepozabne novoletne počitnice.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.