Naj škrat najde svojo pravljico

  • 1

V tej humanitarni akciji smo skupaj s podjetjem Henkel Slovenija poskrbeli za prijetnejše bivanje hospitaliziranih otrok. Zanje smo na novo uredili oziroma posodobili oddelke v kar 12 pediatričnih bolnišnicah.

Z novimi pravljičnimi kotički smo pediatrične oddelke okrepili z novimi knjigami in igračami, hkrati pa so ti kotički dobili simpatično pravljično podobo z motivom škrata, ki je glavni promocijski lik po trgovinah. Na ta način smo dosegli, da se bodo otroci v bolnišnici počutili nekoliko bolje ter ob tem razvijali tudi svojo domišljijo in literarno znanje. Hkrati smo jim olajšali okrevanje, medtem ko so ločeni od svojih družin in prijateljev.

Projekt je razveselil malčke, ki se in se še bodo zdravili v Splošni bolnišnici Celje, na Pediatrični kliniki Ljubljana, na Kliničnem otroškem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ter v splošnih bolnišnicah v Murski Soboti, na Ptuju, v Slovenj Gradcu, Trbovljah, Novem mestu, Brežicah, Izoli, Šempetru pri Novi Gorici in na Jesenicah.

Poskrbeli smo za boljše počutje malčkov v 12 pediatričnih bolnišnicah.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več