Naj škrat najde svojo pravljico

  • 1

V tej humanitarni akciji smo skupaj s podjetjem Henkel Slovenija poskrbeli za prijetnejše bivanje hospitaliziranih otrok. Zanje smo na novo uredili oziroma posodobili oddelke v kar 12 pediatričnih bolnišnicah.

Z novimi pravljičnimi kotički smo pediatrične oddelke okrepili z novimi knjigami in igračami, hkrati pa so ti kotički dobili simpatično pravljično podobo z motivom škrata, ki je glavni promocijski lik po trgovinah. Na ta način smo dosegli, da se bodo otroci v bolnišnici počutili nekoliko bolje ter ob tem razvijali tudi svojo domišljijo in literarno znanje. Hkrati smo jim olajšali okrevanje, medtem ko so ločeni od svojih družin in prijateljev.

Projekt je razveselil malčke, ki se in se še bodo zdravili v Splošni bolnišnici Celje, na Pediatrični kliniki Ljubljana, na Kliničnem otroškem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ter v splošnih bolnišnicah v Murski Soboti, na Ptuju, v Slovenj Gradcu, Trbovljah, Novem mestu, Brežicah, Izoli, Šempetru pri Novi Gorici in na Jesenicah.

Poskrbeli smo za boljše počutje malčkov v 12 pediatričnih bolnišnicah.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.