Naj škrat najde svojo pravljico

  • 1

V tej humanitarni akciji smo skupaj s podjetjem Henkel Slovenija poskrbeli za prijetnejše bivanje hospitaliziranih otrok. Zanje smo na novo uredili oziroma posodobili oddelke v kar 12 pediatričnih bolnišnicah.

Z novimi pravljičnimi kotički smo pediatrične oddelke okrepili z novimi knjigami in igračami, hkrati pa so ti kotički dobili simpatično pravljično podobo z motivom škrata, ki je glavni promocijski lik po trgovinah. Na ta način smo dosegli, da se bodo otroci v bolnišnici počutili nekoliko bolje ter ob tem razvijali tudi svojo domišljijo in literarno znanje. Hkrati smo jim olajšali okrevanje, medtem ko so ločeni od svojih družin in prijateljev.

Projekt je razveselil malčke, ki se in se še bodo zdravili v Splošni bolnišnici Celje, na Pediatrični kliniki Ljubljana, na Kliničnem otroškem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ter v splošnih bolnišnicah v Murski Soboti, na Ptuju, v Slovenj Gradcu, Trbovljah, Novem mestu, Brežicah, Izoli, Šempetru pri Novi Gorici in na Jesenicah.

Poskrbeli smo za boljše počutje malčkov v 12 pediatričnih bolnišnicah.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.