Naj škrat najde svojo pravljico

  • 1

V tej humanitarni akciji smo skupaj s podjetjem Henkel Slovenija poskrbeli za prijetnejše bivanje hospitaliziranih otrok. Zanje smo na novo uredili oziroma posodobili oddelke v kar 12 pediatričnih bolnišnicah.

Z novimi pravljičnimi kotički smo pediatrične oddelke okrepili z novimi knjigami in igračami, hkrati pa so ti kotički dobili simpatično pravljično podobo z motivom škrata, ki je glavni promocijski lik po trgovinah. Na ta način smo dosegli, da se bodo otroci v bolnišnici počutili nekoliko bolje ter ob tem razvijali tudi svojo domišljijo in literarno znanje. Hkrati smo jim olajšali okrevanje, medtem ko so ločeni od svojih družin in prijateljev.

Projekt je razveselil malčke, ki se in se še bodo zdravili v Splošni bolnišnici Celje, na Pediatrični kliniki Ljubljana, na Kliničnem otroškem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ter v splošnih bolnišnicah v Murski Soboti, na Ptuju, v Slovenj Gradcu, Trbovljah, Novem mestu, Brežicah, Izoli, Šempetru pri Novi Gorici in na Jesenicah.

Poskrbeli smo za boljše počutje malčkov v 12 pediatričnih bolnišnicah.

< Nazaj

Ostale novice