Mini gospodinjski kotički za vrtce

  • 13

Že četrto leto zapored sta družbi Henkel Slovenija in Tuš v skupni akciji kar 20 slovenskim vrtcem podarili uporabno učno opremo. Tokrat so marca 2012, po koncu natečaja, opremili mini gospodinjske kotičke. Vrtci so se za opremo potegovali s sodelovanjem na ustvarjalnem natečaju, kjer so morali otroci narisati risbico na temo »Umazal sem se, pa nič hudega!«. Nad prispelimi risbami je bila ocenjevalna komisija predstavnikov družb Henkel Slovenija in Tuš navdušena, tako da je z veliko težavo izbrala 20 najlepših izdelkov. Največje navdušenje so požele risbice najmlajših, ki so se dela lotili s prsti, dlanmi in barvami. Na natečaj se je odzvalo 69 vrtcev oziroma kar 91 enot iz vse Slovenije, otroci pa so bili iz vseh starostnih skupin.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.