Kruh za prijatla tudi v Tušu

  • 1

S plačilom dodatnega hlebca kruha kupci v Tuševih supermarketih v Planetih Tuš in v ljubljanskem BTC pomagajo ljudem v stiski.

V Tušu, ki se kot odgovoren in v lokalni prostor močno vpet slovenski trgovec dobro zavedamo aktualnih problemov sedanjega časa ter stisk, s katerimi se vsakodnevno srečujejo ljudje, so se kot prvi od večjih slovenskih trgovcev priključili pobudi, ki je v zgolj nekaj dnevih doživela izjemen odziv po vsej Sloveniji. Svojim kupcem tako na oddelkih kruha in pekovskega peciva v izbranih večjih nakupovalnih centrih – v Planetih v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu – ter v supermarketu Tuš v BTC v Ljubljani omogočili nakup kruha za tiste, ki jim tudi ta osnovni strošek danes predstavlja skoraj nepremostljivo finančno obremenitev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.