Kruh za prijatla tudi v Tušu

  • 1

S plačilom dodatnega hlebca kruha kupci v Tuševih supermarketih v Planetih Tuš in v ljubljanskem BTC pomagajo ljudem v stiski.

V Tušu, ki se kot odgovoren in v lokalni prostor močno vpet slovenski trgovec dobro zavedamo aktualnih problemov sedanjega časa ter stisk, s katerimi se vsakodnevno srečujejo ljudje, so se kot prvi od večjih slovenskih trgovcev priključili pobudi, ki je v zgolj nekaj dnevih doživela izjemen odziv po vsej Sloveniji. Svojim kupcem tako na oddelkih kruha in pekovskega peciva v izbranih večjih nakupovalnih centrih – v Planetih v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu – ter v supermarketu Tuš v BTC v Ljubljani omogočili nakup kruha za tiste, ki jim tudi ta osnovni strošek danes predstavlja skoraj nepremostljivo finančno obremenitev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.