Kruh za prijatla tudi v Tušu

  • 1

S plačilom dodatnega hlebca kruha kupci v Tuševih supermarketih v Planetih Tuš in v ljubljanskem BTC pomagajo ljudem v stiski.

V Tušu, ki se kot odgovoren in v lokalni prostor močno vpet slovenski trgovec dobro zavedamo aktualnih problemov sedanjega časa ter stisk, s katerimi se vsakodnevno srečujejo ljudje, so se kot prvi od večjih slovenskih trgovcev priključili pobudi, ki je v zgolj nekaj dnevih doživela izjemen odziv po vsej Sloveniji. Svojim kupcem tako na oddelkih kruha in pekovskega peciva v izbranih večjih nakupovalnih centrih – v Planetih v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu – ter v supermarketu Tuš v BTC v Ljubljani omogočili nakup kruha za tiste, ki jim tudi ta osnovni strošek danes predstavlja skoraj nepremostljivo finančno obremenitev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.