Julij, avgust 2003: Za suhe ritke

  • 1

V mesecu juliju in avgustu 2003 smo razdelili večjo količino pleničk družinam z dvojčki in trojčki. V okviru te dobrodelne akcije smo želeli poudariti nataliteto slovenskega prebivalstva in njen pomen, velike stroške, ki se pojavijo ob rojstvu otrok in otroke kot naše največje bogastvo.

Plenice Pampers smo podeljevali v sodelovanju s porodnišnicami v Celju, Mariboru in Slovenj Gradcu, Kranju, Izoli in Novem mestu. Vsega skupaj smo tako podelili več kot 2200 paketov plenic 60 slovenskim družinam.

Mnenje ene izmed družin o akciji:

»Ko sva bila obveščena, da namerava trgovsko podjetje TUŠ obdarovati družine z dvojčki oziroma z več rojenimi otroki s polletno brezplačno dobavo plenic, sva se tega resnično zelo razveselila. Sva namreč starša trojčic in plenice predstavljajo velik izdatek iz družinskega proračuna.

S to akcijo trgovsko podjetje TUŠ ponovno dokazuje, da ni zastonj eno najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji. Takšne geste dobre volje kot je ta, so namreč velika pomoč družinam z dvojčki, trojčki ali več rojenimi otroci.

Meniva, da podjetje TUŠ s takšnimi projekti, kjer ni interes samo poslovni dobiček, pridobiva na ugledu in si s takšnim načinom zagotavlja uspeh in razpoznavnost na slovenskem trgu tudi v prihodnje.«

Hvaležna starša trojčic Marija in Boštjan

S polletno zalogo plenič pomagamo družinam z dvojčki in trojčki

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.