Julij, avgust 2003: Za suhe ritke

  • 1

V mesecu juliju in avgustu 2003 smo razdelili večjo količino pleničk družinam z dvojčki in trojčki. V okviru te dobrodelne akcije smo želeli poudariti nataliteto slovenskega prebivalstva in njen pomen, velike stroške, ki se pojavijo ob rojstvu otrok in otroke kot naše največje bogastvo.

Plenice Pampers smo podeljevali v sodelovanju s porodnišnicami v Celju, Mariboru in Slovenj Gradcu, Kranju, Izoli in Novem mestu. Vsega skupaj smo tako podelili več kot 2200 paketov plenic 60 slovenskim družinam.

Mnenje ene izmed družin o akciji:

»Ko sva bila obveščena, da namerava trgovsko podjetje TUŠ obdarovati družine z dvojčki oziroma z več rojenimi otroki s polletno brezplačno dobavo plenic, sva se tega resnično zelo razveselila. Sva namreč starša trojčic in plenice predstavljajo velik izdatek iz družinskega proračuna.

S to akcijo trgovsko podjetje TUŠ ponovno dokazuje, da ni zastonj eno najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji. Takšne geste dobre volje kot je ta, so namreč velika pomoč družinam z dvojčki, trojčki ali več rojenimi otroci.

Meniva, da podjetje TUŠ s takšnimi projekti, kjer ni interes samo poslovni dobiček, pridobiva na ugledu in si s takšnim načinom zagotavlja uspeh in razpoznavnost na slovenskem trgu tudi v prihodnje.«

Hvaležna starša trojčic Marija in Boštjan

S polletno zalogo plenič pomagamo družinam z dvojčki in trojčki

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.