Janine in Tuševe zvezde sreče

  • 1

Skupaj z revijo Jana smo v januarju pričeli z dobrodelno akcijo Janine in Tuševe zvezde sreče, s katero bomo družinam v stiski pomagali prebroditi najhujše težave in jim dali vedeti, da v stiski niso sami.

S pomočjo območnih Centrov za socialno delo po Sloveniji in pomočjo bralcev revije Jana bomo izbrali dvanajst družin, ki potrebujejo pomoč, in jim poskušali olajšati težave, s katerimi se spopadajo vsak dan.

Skupaj z Jano bomo pomagali družinam v stiski.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.