Janine in Tuševe zvezde sreče

  • 1

Skupaj z revijo Jana smo v januarju pričeli z dobrodelno akcijo Janine in Tuševe zvezde sreče, s katero bomo družinam v stiski pomagali prebroditi najhujše težave in jim dali vedeti, da v stiski niso sami.

S pomočjo območnih Centrov za socialno delo po Sloveniji in pomočjo bralcev revije Jana bomo izbrali dvanajst družin, ki potrebujejo pomoč, in jim poskušali olajšati težave, s katerimi se spopadajo vsak dan.

Skupaj z Jano bomo pomagali družinam v stiski.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.