Janine in Tuševe zvezde sreče

  • 1

Skupaj z revijo Jana smo v januarju pričeli z dobrodelno akcijo Janine in Tuševe zvezde sreče, s katero bomo družinam v stiski pomagali prebroditi najhujše težave in jim dali vedeti, da v stiski niso sami.

S pomočjo območnih Centrov za socialno delo po Sloveniji in pomočjo bralcev revije Jana bomo izbrali dvanajst družin, ki potrebujejo pomoč, in jim poskušali olajšati težave, s katerimi se spopadajo vsak dan.

Skupaj z Jano bomo pomagali družinam v stiski.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več