Božičkova tovarna daril

  • 16

V Planetu Tuš Celje so 1. decembra odprli Božičkovo tovarno daril, kjer zbirajo darila, namenjena otrokom iz socialno šibkih družin celjskih osnovnih šol in vrtcev. Tovarna bo v Planetu Tuš Celje odprta vse do božiča, kjer vsakdo lahko postane božičkov pomočnik.

Prazniki so pred vrati. To je čas, ki ga nestrpno pričakujejo vsi otroci, ne glede na socialni položaj. Hkrati pa tudi čas, ko tako mali kot veliki otroci še vedno verjamemo v lepši svet, v čudeže in v Božičkovo poslanstvo.

Zato je prav, da v tem času ne delamo razlik in vsem otrokom omogočimo en mali čudež, zapakiran v dobrodelno darilo, za katerega bosta skupaj poskrbela društvo Enostavno pomagam in Planet Tuš Celje.

V Božičkovi tovarni daril bomo zbirali nova darila, namenjena otrokom iz socialno šibkih družin celjskih osnovnih šol in vrtcev. Tovarna bo v Planetu Tuš Celje odprta skoraj ves mesec, kjer bodo škrati prostovoljci zbirali darila ter jih zavili in dostavili otrokom, ki to najbolj potrebujejo.

“Ne gre toliko za materialno dobrino kot za občutek, da za vsakega otroka obstaja nek škratek, ki pazi nanj in mu sporoča, da pravljice obstajajo,” pravijo v društvu Enostavno pomagam in hkrati vabijo, da tudi vi postanete Božičkov pomočnik. Dobrodelna gesta v teh decembrskih dneh bo namreč zagotovo pobožala vaša srca.

“Kupite in prinesite velike malenkosti, ki jih je vesel vsak otrok in mu jih zaradi socialne stiske doma ne morejo omogočiti. Narišite nasmeh na otroška usta in polepšajte praznike našim najmlajšim,“ pa še sporoča Božiček.

Božičkova tovarna daril se nahaja v Planetu Tuš Celje (nasproti kavarne in slaščičarne De la Crem).

Delovni čas:

Ponedeljek-petek: 9-21

Sobota: 8-21

Nedelja: 9-15

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.