Božičkova tovarna daril

  • 16

V Planetu Tuš Celje so 1. decembra odprli Božičkovo tovarno daril, kjer zbirajo darila, namenjena otrokom iz socialno šibkih družin celjskih osnovnih šol in vrtcev. Tovarna bo v Planetu Tuš Celje odprta vse do božiča, kjer vsakdo lahko postane božičkov pomočnik.

Prazniki so pred vrati. To je čas, ki ga nestrpno pričakujejo vsi otroci, ne glede na socialni položaj. Hkrati pa tudi čas, ko tako mali kot veliki otroci še vedno verjamemo v lepši svet, v čudeže in v Božičkovo poslanstvo.

Zato je prav, da v tem času ne delamo razlik in vsem otrokom omogočimo en mali čudež, zapakiran v dobrodelno darilo, za katerega bosta skupaj poskrbela društvo Enostavno pomagam in Planet Tuš Celje.

V Božičkovi tovarni daril bomo zbirali nova darila, namenjena otrokom iz socialno šibkih družin celjskih osnovnih šol in vrtcev. Tovarna bo v Planetu Tuš Celje odprta skoraj ves mesec, kjer bodo škrati prostovoljci zbirali darila ter jih zavili in dostavili otrokom, ki to najbolj potrebujejo.

“Ne gre toliko za materialno dobrino kot za občutek, da za vsakega otroka obstaja nek škratek, ki pazi nanj in mu sporoča, da pravljice obstajajo,” pravijo v društvu Enostavno pomagam in hkrati vabijo, da tudi vi postanete Božičkov pomočnik. Dobrodelna gesta v teh decembrskih dneh bo namreč zagotovo pobožala vaša srca.

“Kupite in prinesite velike malenkosti, ki jih je vesel vsak otrok in mu jih zaradi socialne stiske doma ne morejo omogočiti. Narišite nasmeh na otroška usta in polepšajte praznike našim najmlajšim,“ pa še sporoča Božiček.

Božičkova tovarna daril se nahaja v Planetu Tuš Celje (nasproti kavarne in slaščičarne De la Crem).

Delovni čas:

Ponedeljek-petek: 9-21

Sobota: 8-21

Nedelja: 9-15

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.