4.250 evrov za otroški oddelek Splošne bolnišnice Celje

  • 1

V začetku januarja se je z najlepšim delom vsakega družbeno odgovornega projekta, predajo donacije, zaključila dobrodelna zabava Fantasy X-mas party, v organizaciji Tuša in radia Fantasy.

Nepozabna zabava na bowlingu Planeta Tuš je bila tokrat dober izgovor za dobrodelno akcijo, saj smo ves denar, zbran s prodajo vstopnic, namenili donaciji, ki smo jo predali pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Celje za nakup gastroskopskega aparata. Zbranih 4.250 evrov res še ni celoten znesek za nakup prepotrebnega aparata, a je veliko, saj mali bolniki napravo nujno potrebujejo. Predstojniku oddelka dr. Andreju Mlakarju so ček v vrednosti 4.250 evrov predali Janko in Diana, voditelja Zajtrka prvakov, in Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi v Tušu.

V dobrodelni akciji je bilo zbranih 4.250 evrov za nakup gastroskopskega aparata.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več