4.250 evrov za otroški oddelek Splošne bolnišnice Celje

  • 1

V začetku januarja se je z najlepšim delom vsakega družbeno odgovornega projekta, predajo donacije, zaključila dobrodelna zabava Fantasy X-mas party, v organizaciji Tuša in radia Fantasy.

Nepozabna zabava na bowlingu Planeta Tuš je bila tokrat dober izgovor za dobrodelno akcijo, saj smo ves denar, zbran s prodajo vstopnic, namenili donaciji, ki smo jo predali pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Celje za nakup gastroskopskega aparata. Zbranih 4.250 evrov res še ni celoten znesek za nakup prepotrebnega aparata, a je veliko, saj mali bolniki napravo nujno potrebujejo. Predstojniku oddelka dr. Andreju Mlakarju so ček v vrednosti 4.250 evrov predali Janko in Diana, voditelja Zajtrka prvakov, in Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi v Tušu.

V dobrodelni akciji je bilo zbranih 4.250 evrov za nakup gastroskopskega aparata.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več