4.250 evrov za otroški oddelek Splošne bolnišnice Celje

  • 1

V začetku januarja se je z najlepšim delom vsakega družbeno odgovornega projekta, predajo donacije, zaključila dobrodelna zabava Fantasy X-mas party, v organizaciji Tuša in radia Fantasy.

Nepozabna zabava na bowlingu Planeta Tuš je bila tokrat dober izgovor za dobrodelno akcijo, saj smo ves denar, zbran s prodajo vstopnic, namenili donaciji, ki smo jo predali pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Celje za nakup gastroskopskega aparata. Zbranih 4.250 evrov res še ni celoten znesek za nakup prepotrebnega aparata, a je veliko, saj mali bolniki napravo nujno potrebujejo. Predstojniku oddelka dr. Andreju Mlakarju so ček v vrednosti 4.250 evrov predali Janko in Diana, voditelja Zajtrka prvakov, in Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi v Tušu.

V dobrodelni akciji je bilo zbranih 4.250 evrov za nakup gastroskopskega aparata.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.