Tuš Nepremičnine

 

Osrednje dejavnosti podjetja Tuš nepremičnine so načrtovanje in razvoj nepremičninskih projektov ter upravljanje nepremičnin, ki so v lasti Skupine Tuš, v skladu s sodobnimi nepremičninskimi, nakupovalnimi in okoljskimi smernicami. Specializirani smo za projektiranje, prenovo ali gradnjo in upravljanje trgovskih ter storitvenih objektov.

Naš ključni trg je Slovenija, kjer dosegamo zavidljive rezultate in učinkovito pripomoremo k učinkovitemu uresničevanju lokalnih aktivnosti naših poslovnih partnerjev. 

V Tuš nepremičninah je že od začetka ključni način dela delovanje objektov v skladu z najzahtevnejšimi okoljskimi standardi, ki omogočajo manjšo porabo energije, nižje stroške obratovanja in s tem povezano učinkovitejše poslovanje. Naše podjetje velja za eno izmed okoljsko najbolj ozaveščenih na svojem področju v tem delu Evrope. V prenovljene in nove objekte smo tako vgradili sodobne tehnologije, ki pomembno prispevajo k zniževanju stroškov energentov in hkrati ustvarjajo prijetno nakupovalno oziroma delovno okolje. Ena izmed takšnih tehnologij je LED-razsvetljava, ki jo že vrsto let vpeljujemo v vseh naših objektih.

Ob tem velja izpostaviti še posebnost 100. Tuševe trgovine, ki je prva v našem nepremičninskem portfelju s CO 2 tehnologijo hladilnikov. Z zavedanjem o pomenu okolja v vseh njegovih vidikih se lotevamo tudi rednega vzdrževanja nepremičnin, o učinkovitosti takšnega pristopa pa govori zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev in njihovih strank.

 Z jasno vizijo in mednarodnim znanjem ustvarjamo trgovske ter storitvene centre, ki omogočajo prijetna doživetja in odlično počutje. Odličnost naših storitev je konkurenčna prednost, ki jo dopolnjujemo z inovativnimi rešitvami, ki jih razvijamo znotraj Skupine Tuš in v sodelovanju s partnerji.

Največji najemnik naših trgovinskih površin ostaja podjetje Engrotuš d.o.o.

S širjenjem maloprodajne mreže skupaj z družbo Engrotuš sledimo utrjevanju Skupine Tuš na strateškem trgu Slovenije. Najpomembnejša prelomnica je bilo odprtje nove, 100. poslovalnice Tuš supermarketa Maribor Jadranska v letu 2018.

 

Kontakt

 Najem prostora / promocije v centru:
Andrej Kidrič
Email: andrej.kidric@tus.si
Telefon: 070-881-907

Prodaja nepremičnin:
Nataša Korže
Email: natasa.korze@tus.si
Telefon: 031-316-039