Skladišče

 • ZAPOSLITEV V CENTRALNEM SKLADIŠČU TUŠ

  Kot zaposleni v skladišču boste kot del predane ekipe pomembno prispevali k nemotenemu oskrbovanju poslovalnic po vsej Sloveniji z blagom. To je ključnega pomena, saj v središče vsega, kar počnemo, postavljamo naše kupce. Želimo jim zagotoviti dobro nakupovalno izkušnjo, pri tem pa so dobro založene prodajne police ključnega pomena.

  Kot podjetje smo se tudi zavezali k trajnostnemu načinu poslovanja, v sklop katerega spada med drugim bolj odgovorno ravnanje s hrano. Z nenehnim optimiziranjem komisioniranja in transportnih poti, se trudimo podaljšati življenje predvsem svežih živil. Tudi tukaj pa imajo ključno vlogo zaposleni v skladišču, saj skrbijo, da je blago ob pravem času na pravem mestu.

  Če se torej ne bojite izziva, vas vabimo k prijavi in se veselimo, da vas lahko sprejmemo medse kot cenjenega sodelavca/sodelavko.

 • Pivnica

Prosta delovna mesta

  Na tem področju trenutno ni prostih delovnih mest

Postopek zaposlitve

 • Pošlji življenjepis

  Pošlji življenjepis

  Prijavite se preko prijavitvenega obrazca na naši spletni strani. Vašo prijavo bomo skrbno pregledali in v kolikor nas boste prepričali, vas bomo povabili na zaposlitveni razgovor.

 • Zaposlitveni razgovor

  Zaposlitveni razgovor

  V kolikor nas prepričate, vas v roku nekaj dni po poteku roka za prijavo na delovno mesto povabimo na razgovor, da se osebno spoznamo. Razgovori potekajo na sedežu našega podjetja ali v eni izmed poslovalnic.

 • Končna izbira

  Končna izbira

  V roku nekaj dni vas obvestimo o naši odločitvi glede zaposlitve.

Vas zanima delo v našem podjetju?

Če niste našli prostega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim znanjem, željam in pričakovanjem, vas vabimo, da se nam predstavite.

Pošljite prijavo