Restavracije

 • ZAPOSLITEV V RESTAVRACIJAH TUŠ

  Tuševe samopostrežne restavracije so na lokacijah Planet Tuš Maribor, Planet Tuš Celje in Planet Tuš Kranj. Tako kot ostali prodajni kanali tudi v restavracijah v središče postavljamo želje gostov. Kot član ene izmed ekip restavracij boste imeli priložnost pomembno prispevati k poslanstvu podjetja. Priložnost se boste imeli preizkusiti v delu s strankami in pokazati, da vsak člen v verigi šteje s prijaznim, prilagodljivim pristopom do dela, ki je potreben, da našim gostom polepšate dan.

  Če se torej ne bojite izziva, vas vabimo k prijavi in se veselimo, da vas lahko sprejmemo medse kot cenjenega sodelavca/sodelavko.

 • Pivnica

Prosta delovna mesta

  Na tem področju trenutno ni prostih delovnih mest

Postopek zaposlitve

 • Pošlji življenjepis

  Pošlji življenjepis

  Prijavite se preko prijavitvenega obrazca na naši spletni strani. Vašo prijavo bomo skrbno pregledali in v kolikor nas boste prepričali, vas bomo povabili na zaposlitveni razgovor.

 • Zaposlitveni razgovor

  Zaposlitveni razgovor

  V kolikor nas prepričate, vas v roku nekaj dni po poteku roka za prijavo na delovno mesto povabimo na razgovor, da se osebno spoznamo. Razgovori potekajo na sedežu našega podjetja ali v eni izmed poslovalnic.

 • Končna izbira

  Končna izbira

  V roku nekaj dni vas obvestimo o naši odločitvi glede zaposlitve.

Vas zanima delo v našem podjetju?

Če niste našli prostega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim znanjem, željam in pričakovanjem, vas vabimo, da se nam predstavite.

Pošljite prijavo