Rojstni dan na bowlingu Kranj

Rojstni dnevi na bowlingu v Planetu Tuš Kranj
Za vas smo združili ponudbo našega bowlinga, restavracij Tuš in De la Cremov ter strankam ponudili opcijo praznovanj otroških rojstnih dni, ki zajemajo naslednje pakete:
Paket ena 
– 1 h bowlinga;
– meni po izbiri (restavracijski otroški meniji) + 0,2l pijače;
   Cena: 7,00 €/otroka 
Paket dva
– 1,5 h bowlinga;
– meni po izbiri + 0,2l pijače;
    Cena: 8,00 €/otroka 
*Paketa ne zajemata animacije. 
Slavljenec bo prejel simbolično darilo. Ob rezervaciji termina  boste lahko strankam ponudili vabila, ki jih bo lahko slavljenec razdelil svojim prijateljem.
Za slavljenca pripravljamo tudi tortice čisto po njegovem okusu. Izberite svojo obliko, svoj okus in naročite:
malo tortico (8 kosov): 14 €
veliko tortico (16 kosov): 20 €

 

POSEBNOST:

Ponudba velja za najmanj 5 otrok. Priporočljiva starost otrok je 6 let in več. Paketi ne vključujejo animatorja, na praznovanju je potrebno iz strani starša/skrbnika obvezno zagotoviti nadzor skupine otrok v celotnem trajanju praznovanja (odrasla oseba mora zagotoviti stalni nadzor tako v času igranja bowlinga kot v času obiska restavracije).

OB NEDELJAH PRAZNOVANJA NISO MOGOČA, ker restavracija Tuš Kranj ne obratuje.
Rezervacije sprejemamo vsak dan od 15. ure dalje na recepciji bowlinga ter na telefonski številki bowling recepcije Kranj: 059 73 36 78.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Ste že prelistali časopis Planeta Tuš Kranj? Na spodnji povezavi si lahko ogledate časopis z ogromno informacijami, ugodnostim, novosti, kuponi in še mnogo več. Obiščite nas v Planetu Tuš Kranj. Časopis Planeta Tuš Kranj

  • Ali ste vedeli, da si lahko dnevno kosilo odnesete v embalaži tudi za domov? Izberite si malico ali kosilo po svoji izbiri v naših restavracijah Tuš. Z vrhunsko pripravljenimi menija vas naši kuharski mojstri razvajajo od ponedeljka do sobote. Preverite našo dnevno ponudbo tukaj. Cena embalaže samo 0,40 €!

  • Vabljeni v soboto, 26. 10., ob 17h, na noč čarovnic za otroke v Planet Tuš Kranj. Za vas in vaše najmlajše smo pripravili zanimivo otroško predstavo: Coprniška šola Čarovnice Matilde. Po predstavi bomo izvedli delavnico: Poslikava v čarovnike in čarovnice.  Otroška predstava in delavnice bodo v avli brezplačne, Se vidimo … Več