Prazničen december

Pred nami je čaroben mesec december, prazničnega vzdušja, dobre volje, polno dogajanj in velikih popustov.
Za vas v Planetu Tuš Kranj pripravljamo kar nekaj dogajanj za vaše najmlajše in prav tako tudi za vas. Obiskali nas bodo dobri možje, za otroke smo pripravili otroške predstave.

DECEMBERSKI PROGRAM:

  • 7. 12. ob 17h – Otroška predstava Tinko Brzinko in snežak Žorž ter obisk Miklavža
  • 21. 12. ob 17h – Otroška predstava Skriti zaklad do Božička ter obisk Božička
  • 27. 12. ob 18h – Otroško silvestrovanje

Za vaše najmlajše smo pripravili mini presenečenja, ki jih bodo delili dobri možje.

< Nazaj

Ostale novice

  • KUHAN GIN  Želja po ginu oz. gin toniku se nadaljuje tudi v hladnejših mesecih, zato je tudi letošnjo zimo aktualni kuhan gin, ki si ga lahko privoščite od sedaj naprej tudi v Kavarnah in slaščičarnah De la Crême.  

  • Decembrske skušnjave V času decembra smo za vas pripravili akcijo skušnjav, katerim se ne boste mogli upreti. Tokrat v ponudbi: vroča čokolada (različni okusi) 2,20 €/porcija jabolčni prestige s cimetom 2,50 €/kos praznična rezina 1,90 €/kos lešnikova torta 2,20 €/kos kuhano vino (0,2L) 1,50 €/kos srebrna penina radgonska (steklenička 0,2L) … Več

  • Ali ste vedeli, da si lahko dnevno kosilo odnesete v embalaži tudi za domov? Izberite si malico ali kosilo po svoji izbiri v naših restavracijah Tuš. Z vrhunsko pripravljenimi menija vas naši kuharski mojstri razvajajo od ponedeljka do sobote. Preverite našo dnevno ponudbo tukaj. Cena embalaže samo 0,40 €!