VIKEND MEGA POPUSTOV in ZABAVE

Planet Tuš Celje

Vikend MEGA popustov in zabave 15. in 16. 9. 2023

 

Spoštovani obiskovalci Planeta Tuš Celje.

Ponudniki v Planetu Tuš Celje so za vas pripravili številne ugodnosti, ki jih bomo razkrili v zadnjem hipu. Že sedaj pa prijazno vabljeni, da čim bolje izkoristite odlične akcijske ponudbe in ugodne cene ter obiščite izvrstne prodajalne pod streho Planeta. Zabavajte se z nami, opravite ugodne nakupe, obiščite prijetne kavarne, popijte najboljšo kavico s prijatelji in si oglejte kino predstavo.

Sobotno popoldne bo dogajanje dodatno popestril živahni nastop plesalcev iz Plesne šole KATTAN. Vse v enem – vadba, druženje, sprostitev.

Zakaj ples? Ples je zabaven in primeren za vse generacije. Plesna šola Kattan ponuja vrsto tečajev in vadb, za najmlajše udeležence od treh let dalje, zgornje meje ni. Zaplešite z nami, v soboto od 16:30 ure dalje.

V sklopu dogodka “Vikend MEGA popustov in zabave” bo naše najmlajše obiskovalce neizmerno zabavala priljubljena PIKA FLIKA.

Pika in njena prijateljica bosta poskrbeli za zabavno in navihano dogajanje za otroke. Na druženju bosta za prijatelje pripravili raziskovalno, gibalno in z baloni dopolnjeno zabavno sobotno popoldne, od 17h dalje.

Kpd Svoboda Celje se bodo predstavili z razstavo likovnih del.

Hkrati vabijo v jesenske tečaje slikanja in risanja. Izvejte več in jih obiščite na osrednjem prostoru v Planetu Tuš Celje, od 15.9. – 30.9.2023.

Atelje Q – Vaša sladka razvada

Atelje Q je zgodba o srčnosti in predanosti, ki jo vodi ljubezen do kulinarike, priprave butičnih slaščic in gostoljubnosti. Uroš in Nena, ustanovitelja Ateljeja Q, z veseljem in ljubeznijo skrbita za zadovoljstvo gostov, obenem pa za lastnoročno pripravo in razvoj vedno svežih unikatnih sladic. Na stojnici v Planetu Tuš Celje bosta v petek in soboto ponudila slastne Cimetove rolice. Dober tek!

 

Poleg tega smo za vas, naši dragi obiskovalci, pripravili še zanimive nagradne igre, zato skrbno spremljajte naš FB profil.

 

Prijazno vabljeni na Vikend MEGA popustov in zabave v Planet Tuš Celje.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023