Vabljeni v naše klimatizirane prostore

Vabljeni v naše prijetno ohlajene prostore, kjer se lahko osvežite z našo pestro ponudbo Pivnice To še spijemo.

 

Prijetna in ustrežljiva ekipa To še spijemo za vas pripravlja:

  • dnevno sveže burgerje, katere si lahko dopolnite s krompirčkom in različnimi hišnimi omakami,
  • izbirate pa lahko tudi med različnimi solatnimi skledami in ploščami.

To pa še ni vse! Za vse sladkosnede, ki radi za na kon’c izberete okusno slaščico smo popestrili našo ponudbo s slaščicami.

 

Pivnica To še spijemo ponuja več kot 90 vrst piva. Preprosto toliko dobre izbire, da se je nemogoče upreti ponovnemu obisku in poskusiti še kakšno dobroto in dobro pivo več. Poskrbeli pa smo tudi za vse kadilce in jim omogočili kajenje v prijetni klimatizirani kadilnici.

 

Vse svoje najbližje lahko na poseben dan presenetite z njihovim najljubšim pivom, ki mu ga lahko prinesete v kartonskem ali lesenem zaboju. Izberete lahko katero koli pivo iz našega največjega steklenega hladilnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • 7

    PIVNICA TO ŠE SPIJEMO   Za vas smo naredili ponudbo še bolj privlačno in edinstveno.    Ponudbo smo razširili z novimi vrstami piva. Ponujamo točena piva ali v steklenički, temna ali svetla piva ter brezalkoholno pijačo za prijetno popoldansko osvežitev. Sedaj ponujamo že VEČ KOT 90 VRST PIV. Kot odlično dopolnitev lahko sedaj izbirate … Več

  • V trgovinah in lokalih Planeta Tuš Celje so v mesecu avgustu za vas pripravili številne ugodnosti in popuste. Vabljeni, da obiščete svojega najljubšega prodajalca in izberite nekaj zase. Ugodnosti Planeta Tuš Celje.  

  • Ne veste kam pobegniti pred vročino? Obiščite hladne prostore Planeta Tuš Celje, kjer lahko nakupujete, se družite, zabavate, s svojimi najbližjimi ob kavi, osvežilnih pijačah, ob hladnem pivu in drugimi različnimi slaščicami. Za lakoto pa poskrbi restavracija tuš, kjer pripravljajo odlične malice in še več. Preberite več. Se vidimo v … Več