Rezervacije za zaključene družbe v Pivnici To še spijemo

Bliža se čas praznovanj, druženja in zabave. Še ne veste, kje bi praznovali in uživali v dobri družbi?

Vabimo vas v Pivnico To še spijemo, kjer poskrbimo, da je vse popolno. Prostor je primeren za zaključene družbe, praznovanja rojstnih dni, poslovne zabave in večerje, za kar priporočamo predhodno rezervacijo.

Da se boste lažje odločili, vam lahko zaupamo, da ponujamo:

  • več kot 90 vrst piva,
  • različne vrste predjedi, burgerjev, mesnih plošč in solatnih skled,
  • za “na kon’c” pa si lahko izberete slaščico po izbiri.

Pohvalimo se lahko, da ima naša Pivnica To še spijemo klimatizirano kadilnico, največji stekleni hladilnik piva v mestu in trgovino pivo. Da izpolnimo vse želje naših strank, vam ponujamo možnost, da lahko izberete vaše najljubše pivo in ga kot presenečenje v šestvorčku podarite osebi po izbiri, ob tem pa vam podarimo 10% popust, ki velja ob nakupu šestih piv in embalaže.

Za popestritev med vikendi prirejamo tudi akustične večere z dueti, ki s svojo glasbo poskrbijo za prijetno ozračje in dvignejo na noge prav vse generacije.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Kontakt za informacije in rezervacije: 05 973 37 16

Rezervacije sprejemamo v času delovnega časa Pivnice To še spijemo.

Delovni čas:

Od ponedeljka do četrtka: od 15:00 do 22:00

Petek in sobota: od 14:00 do 24:00

Nedelja: od 15:00 do 21:00

< Nazaj

Ostale novice

  • NAPOVED AKUSTIČNIH VEČEROV    V mesecu decembru si bomo lepšali večere s prijetno glasbeno podlago različnih izvajalcev, ki nam bodo prepevali prave uspešnice v priredbi na svoj način. Pridružili se nam boste lahko na naslednjih dogodkih: SUHA JUŽINA BAND I PET I 6. 12. I 21h  ROCK ACOUSTIC I PET … Več

  • Decathlon Slovenija vabi na dan športa in zabave v Planet Tuš Celje. Sobota, 23. 11. od 16h dalje,bo avla v Planetu Tuš Celje  polna športnih in zabavnih dogodivščin. Delili bodo tudi sladka presenečenja. Obiščite jih in zabavajte se z njimi.

  • 10% POPUST*  V Pivnici To še spijemo se lahko pohvalimo z največjim steklenim hladilnikom za piva in seveda tudi z največjo ponudbo piv v mestu. Za vse ljubitelje piva smo pripravili prav posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite v času veselega decembra in presenetite svoje najbližje s pravim pivniškim darilom … Več