Rezervacije za zaključene družbe v Pivnici To še spijemo

Bliža se čas praznovanj, druženja in zabave. Še ne veste, kje bi praznovali in uživali v dobri družbi?

Vabimo vas v Pivnico To še spijemo, kjer poskrbimo, da je vse popolno. Prostor je primeren za zaključene družbe, praznovanja rojstnih dni, poslovne zabave in večerje, za kar priporočamo predhodno rezervacijo.

Da se boste lažje odločili, vam lahko zaupamo, da ponujamo:

  • več kot 90 vrst piva,
  • različne vrste predjedi, burgerjev, mesnih plošč in solatnih skled,
  • za “na kon’c” pa si lahko izberete slaščico po izbiri.

Pohvalimo se lahko, da ima naša Pivnica To še spijemo klimatizirano kadilnico, največji stekleni hladilnik piva v mestu in trgovino pivo. Da izpolnimo vse želje naših strank, vam ponujamo možnost, da lahko izberete vaše najljubše pivo in ga kot presenečenje v šestvorčku podarite osebi po izbiri, ob tem pa vam podarimo 10% popust, ki velja ob nakupu šestih piv in embalaže.

Za popestritev med vikendi prirejamo tudi akustične večere z dueti, ki s svojo glasbo poskrbijo za prijetno ozračje in dvignejo na noge prav vse generacije.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Kontakt za informacije in rezervacije: 05 973 37 16

Delovni čas:

Od ponedeljka do četrtka: od 15:00 do 22:00

Petek in sobota: od 14:00 do 24:00

Nedelja: od 15:00 do 21:00

< Nazaj

Ostale novice

  • V Pivnici To še spijemo smo za vse sladkosnede popestrili našo ponudbo s slaščicami. Za na kon’c si lahko privoščite: Palačinko z vanilijevo kremo in hruškovim pirejem – 4,50€ Palačinko z Nutello in vanilijevim sladoledom – 4,50€ Že od 2,50€/kos lahko izberete med torticami, ki jih pripravljajo naši slaščičarski mojstri vsakodnevno: … Več

  • Ali ste vedeli, da si lahko dnevno kosilo odnesete v embalaži tudi za domov? Izberite si malico ali kosilo po svoji izbiri v naših restavracijah Tuš. Z vrhunsko pripravljenimi menija vas naši kuharski mojstri razvajajo od ponedeljka do sobote. Preverite našo dnevno ponudbo tukaj. Cena embalaže samo 0,40 €!

  • Objavljamo delovni čas za Planet Tuš Celje na dan reformacije, 31. 10. in dan spomina na mrtve 1. 11.  Vabljeni, da nas obiščete.