Razširjena ponudba Pivnice To še spijemo

  • 7

PIVNICA TO ŠE SPIJEMO

 

Za vas smo naredili ponudbo še bolj privlačno in edinstveno

 

Ponudbo smo razširili z novimi vrstami piva. Ponujamo točena piva ali v steklenički, temna ali svetla piva ter brezalkoholno pijačo za prijetno popoldansko osvežitev.

Sedaj ponujamo že VEČ KOT 90 VRST PIV.

Kot odlično dopolnitev lahko sedaj izbirate med ponudbo MINI BURGERJEV za samo 3,50€! To pa še ni vse. Dodali smo tudi nekaj predjedi, vaših najljubših burgerjev (lososov burger, burger z ocvrtim sirom, burger To še spijemo), pivniški HOT DOG in solatne sklede.

Najde se tudi nekaj za vse tiste sladkosnede, za katere imamo pripravljeno ponudbo vrhunskih slaščic, ki si jih lahko privoščite za na kon’c.

 

Preverite našo ponudbo z obiskom v Pivnici To še spijemo.

Nahajamo se v pritličju Planeta Tuš Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Decathlon Slovenija vabi na dan športa in zabave v Planet Tuš Celje. Sobota, 23. 11. od 16h dalje,bo avla pred Decathlonom polna športnih in zabavnih dogodivščin. Delili bodo tudi sladka presenečenja. Obiščite jih in zabavajte se z njimi.

  • 10% POPUST*  V Pivnici To še spijemo se lahko pohvalimo z največjim steklenim hladilnikom za piva in seveda tudi z največjo ponudbo piv v mestu. Za vse ljubitelje piva smo pripravili prav posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite v času veselega decembra in presenetite svoje najbližje s pravim pivniškim darilom … Več

  • URICE JOGE za OTROKE z Michelle. “ Skozi igro spoznavamo svoje telo, sebe in cel svet.” Otrokom z jogo pomagajo, da rastejo fizično, mentalno, čustveno ter spiritualno, saj jim joga pomaga povezati se s sabo in z drugimi s sočutjem, razumevanjem in jasnostjo. Ker se otroci težje osredotočajo na neko … Več