Razširjena ponudba Pivnice To še spijemo

  • 7

PIVNICA TO ŠE SPIJEMO

 

Za vas smo naredili ponudbo še bolj privlačno in edinstveno

 

Ponudbo smo razširili z novimi vrstami piva. Ponujamo točena piva ali v steklenički, temna ali svetla piva ter brezalkoholno pijačo za prijetno popoldansko osvežitev.

Sedaj ponujamo že VEČ KOT 90 VRST PIV.

Kot odlično dopolnitev lahko sedaj izbirate med ponudbo MINI BURGERJEV za samo 3,50€! To pa še ni vse. Dodali smo tudi nekaj predjedi, vaših najljubših burgerjev (lososov burger, burger z ocvrtim sirom, burger To še spijemo), pivniški HOT DOG in solatne sklede.

Najde se tudi nekaj za vse tiste sladkosnede, za katere imamo pripravljeno ponudbo vrhunskih slaščic, ki si jih lahko privoščite za na kon’c.

 

Preverite našo ponudbo z obiskom v Pivnici To še spijemo.

Nahajamo se v pritličju Planeta Tuš Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • KUHAN GIN  Želja po ginu oz. gin toniku se nadaljuje tudi v hladnejših mesecih, zato je tudi letošnjo zimo aktualni kuhan gin, ki si ga lahko privoščite od sedaj naprej tudi v Kavarnah in slaščičarnah De la Crême.  

  • Srečna nagrajenka Planet nagradne križanke je: SUZANA FAKTOR. Iskrene čestitke. Nagrajenka bo pisno pozvana na dom. Nagrado bo lahko prevzela v Planetu Tuš Celje. Hvala vsem za sodelovanje

  • Mesec december nam bo polepšal tudi Duo Artcoustic, ki bo z nami v petek, 20. 12., ob 21. uri v To še spijemo – Pivnica. Simpatična izvajalca nam bosta pričarala pravi zimsko akustični večer in nas ogrela s prijetno glasbeno podlago ter vrhunsko izpeljanimi priredbami različnih izvajalcev. VSTOPNINE NI! Nahajamo … Več