Razširjena ponudba Pivnice To še spijemo

  • 7

PIVNICA TO ŠE SPIJEMO

 

Za vas smo naredili ponudbo še bolj privlačno in edinstveno

 

Ponudbo smo razširili z novimi vrstami piva. Ponujamo točena piva ali v steklenički, temna ali svetla piva ter brezalkoholno pijačo za prijetno popoldansko osvežitev.

Sedaj ponujamo že VEČ KOT 90 VRST PIV.

Kot odlično dopolnitev lahko sedaj izbirate med ponudbo MINI BURGERJEV za samo 3,50€! To pa še ni vse. Dodali smo tudi nekaj predjedi, vaših najljubših burgerjev (lososov burger, burger z ocvrtim sirom, burger To še spijemo), pivniški HOT DOG in solatne sklede.

Najde se tudi nekaj za vse tiste sladkosnede, za katere imamo pripravljeno ponudbo vrhunskih slaščic, ki si jih lahko privoščite za na kon’c.

 

Preverite našo ponudbo z obiskom v Pivnici To še spijemo.

Nahajamo se v pritličju Planeta Tuš Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • V trgovinah in lokalih Planeta Tuš Celje so v mesecu avgustu za vas pripravili številne ugodnosti in popuste. Vabljeni, da obiščete svojega najljubšega prodajalca in izberite nekaj zase. Ugodnosti Planeta Tuš Celje.  

  • Ne veste kam pobegniti pred vročino? Obiščite hladne prostore Planeta Tuš Celje, kjer lahko nakupujete, se družite, zabavate, s svojimi najbližjimi ob kavi, osvežilnih pijačah, ob hladnem pivu in drugimi različnimi slaščicami. Za lakoto pa poskrbi restavracija tuš, kjer pripravljajo odlične malice in še več. Preberite več. Se vidimo v … Več

  • NOVA PRODAJALNA A1  V PLANETU TUŠ CELJE JE ODPRLA SVOJA VRATA. Na novem prodajnem mestu A1 so za vas pripravili številne otvoritvene popuste in ugodnosti:  24€ popusta na vse telefone iz ponudbe. 20% popusta na dodatno opremo, brezplačno priključnino na mobilne in fiksne pakete A1.  Prijazno vabljeni!