Razpis za brezplačne stojnice za slovenske pridelovalce v Planetu Tuš Celje

V Tušu, slovenskem trgovcu, ki ima na svojih policah več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla, smo se to jesen odločili pomagati vsem lokalnim pridelovalcem hrane. V Planetu Tuš Celje bomo zagotovili brezplačne stojnice za prodajo domačih pridelkov.

Trenutne razmere, ko marsikatera dejavnost ne deluje, občutijo mnogi. A malokdo pomisli, da te razmere prizadenejo tudi manjše, lokalne pridelovalce hrane. Ti namreč svojih odličnih, domačih pridelkov ne morejo več ponuditi šolam, vrtcem, hotelom … Ker danes že tako zavržemo preveč hrane, moramo kot družba storiti vse, da to količino zmanjšamo. Prav tako v Sloveniji, še posebej letos, raste zavedanje o pomenu samooskrbe s hrano. Zaradi teh dveh razlogov smo se v Tušu odločili, da pomagamo lokalnim pridelovalcem.

V Planetu Tuš Celje bomo postavili stojnice, kjer bodo kupcem na voljo odlični lokalni izdelki, pridelovalce pa bomo oprostili plačila najemnine: Upamo, da bomo tako vsaj malo prispevali k blažitvi posledic korona krize, ki je žal prizadela tudi najmanjše. Vsekakor si želimo, da nikomur ne bi bilo treba zavreči odvečne hrane. Pridelovalci se lahko za rezervacijo stojnice in več informacij obrnejo na e-naslov: bojana.komplet@tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • Pripravili smo skupek zanimivih vsebin, ki bodo popestrile tvoj december!Prelistajte naš praznični letak,  ki bo poskrbel, da boš skozi celo zimo oblečen/a po zadnjih modnih smernicah,da v teh hladnih dneh ne boš pozabil/a na nego svoje kože, da ti bo med prazniki doma najlepše‍, prav tako pa ti podamo 10 … Več

  • Z veseljem vam sporočamo veselo novico, da se nam bodo kmalu v Planetu Tuš Celje pridružila poslovalnica veterina in trgovina Tačka. Spremljajte nas!

  • 41

    V mesecu novembru praznujemo 18. obletnico vašega in našega Planeta Tuš Celje.Iskreno se vam zahvaljujemo, dragi naši obiskovalci in kupci, da ste SKUPAJ Z NAMI V VSEH TEH LETIH SOUSTVARJALI ŠTEVILNE DOGODKE.Obenem pa prijazno vabljeni k skupnemu ustvarjanju še naprej. Pod streho Planeta vsakdo najde kaj primernega zase, za dom … Več