Privoščite si okusen obrok po ugodni ceni

Tokrat bo Restavracija Tuš Celje za vas pripravila najbolj znano italijansko jed, ki jo bo dopolnjevala vsem znana izvrstna mesna omaka. 

To so seveda špageti po bolonjsko, ki jih lahko naročite za samo 3,50 €.

Ponudba velja od 15. 11. do 15. 12. 2020.

Varen prevzem vseh jedi je možen v Planetu Tuš Celje. V tem primeru naročilo oddate na telefonski številki: 070 882 155. 

< Nazaj

Ostale novice

  • Pripravili smo skupek zanimivih vsebin, ki bodo popestrile tvoj december!Prelistajte naš praznični letak,  ki bo poskrbel, da boš skozi celo zimo oblečen/a po zadnjih modnih smernicah,da v teh hladnih dneh ne boš pozabil/a na nego svoje kože, da ti bo med prazniki doma najlepše‍, prav tako pa ti podamo 10 … Več

  • Z veseljem vam sporočamo veselo novico, da se nam bodo kmalu v Planetu Tuš Celje pridružila poslovalnica veterina in trgovina Tačka. Spremljajte nas!

  • 41

    V mesecu novembru praznujemo 18. obletnico vašega in našega Planeta Tuš Celje.Iskreno se vam zahvaljujemo, dragi naši obiskovalci in kupci, da ste SKUPAJ Z NAMI V VSEH TEH LETIH SOUSTVARJALI ŠTEVILNE DOGODKE.Obenem pa prijazno vabljeni k skupnemu ustvarjanju še naprej. Pod streho Planeta vsakdo najde kaj primernega zase, za dom … Več