Pivniško darilo presenečenja

10% POPUST* 

V Pivnici To še spijemo se lahko pohvalimo z največjim steklenim hladilnikom za piva in seveda tudi z največjo ponudbo piv v mestu.

Za vse ljubitelje piva smo pripravili prav posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristite v času veselega decembra in presenetite svoje najbližje s pravim pivniškim darilom presenečenja.

Izberite šest poljubnih piv, ki jih lahko odnesete domov v kartonskem ali lesenem zaboju, ob tem pa vam podarimo 10% popust!

Ne odlašajte s pravim presenečenjem in nas obiščite v pritličju Planeta Tuš Celje.

 

“Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje vašemu zdravju.” 

< Nazaj

Ostale novice

  • To soboto, 14. 12. ob 17h vabljeni v Planet Tuš Celje na pravljične urice na našem oblazinjenem otroškem igrišču v 1. nadstropju.  Dramaturginja Nuša Komplet Peperko bo pripovedovala Zgodbe iz Zlatorogovega kraljestva.  Se vidimo? 

  • KUHAN GIN  Želja po ginu oz. gin toniku se nadaljuje tudi v hladnejših mesecih, zato je tudi letošnjo zimo aktualni kuhan gin, ki si ga lahko privoščite od sedaj naprej tudi v Kavarnah in slaščičarnah De la Crême.  

  • Srečna nagrajenka Planet nagradne križanke je: SUZANA FAKTOR. Iskrene čestitke. Nagrajenka bo pisno pozvana na dom. Nagrado bo lahko prevzela v Planetu Tuš Celje. Hvala vsem za sodelovanje