Spremembe poslovanja Planeta Tuš Celje

Obveščamo vas, da je Planet Tuš Celje odprt z omejenim poslovanjem in prilagojenim delovnim časom med 8.00 in 20.00 od ponedeljka do sobote.
V nakupovalnem centru še vedno nemoteno obratujejo: -Tuš hipermarket, -Tuš drogerija, -Celjske lekarne, -Optika Vallis, -Nova KBM, -En pajs - pekarna Tuš, -prevzemno točko imajo: A1 Slovenija , OD A-Ž, TV VIDEO HIFI Center in Decathlon Slovenija, -za lakoto poskrbi restavracija Tuš - varen osebni prevzem -prevzem nakupa iz spletnega supermarketa Hitri Nakup. -prevzem tort in slaščic v De la Créme po predhodnem naročilu.
Za točen delovni čas vas prosimo, da spremljate naše ponudnike.
Vse informacije in novosti bomo objavljali sproti.
Ostanite zdravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • Pripravili smo skupek zanimivih vsebin, ki bodo popestrile tvoj december!Prelistajte naš praznični letak,  ki bo poskrbel, da boš skozi celo zimo oblečen/a po zadnjih modnih smernicah,da v teh hladnih dneh ne boš pozabil/a na nego svoje kože, da ti bo med prazniki doma najlepše‍, prav tako pa ti podamo 10 … Več

  • Z veseljem vam sporočamo veselo novico, da se nam bodo kmalu v Planetu Tuš Celje pridružila poslovalnica veterina in trgovina Tačka. Spremljajte nas!

  • 41

    V mesecu novembru praznujemo 18. obletnico vašega in našega Planeta Tuš Celje.Iskreno se vam zahvaljujemo, dragi naši obiskovalci in kupci, da ste SKUPAJ Z NAMI V VSEH TEH LETIH SOUSTVARJALI ŠTEVILNE DOGODKE.Obenem pa prijazno vabljeni k skupnemu ustvarjanju še naprej. Pod streho Planeta vsakdo najde kaj primernega zase, za dom … Več