NOVA PRODAJALNA BLUKIDS

V mesecu avgustu odpira svoja vrata NOVA prodajalna BLUKIDS.
“Blukids” je priznana italijanska blagovna znamka, ki je uveljavljena kot sinonim za kvaliteto po izjemnih cenah.
Otroška oblačila so narejena iz naravnih bombažnih vlaken c certifikatom OEKO – TEX (narejeno iz bio surovin, brez dodanih škodljivih sestavin).

Ponudba zajema veliko izbiro oblačil tako za punčke, kot tudi za fantke in sicer za dojenčke pa vse do 15 let starosti. Program zajema oblačila za vsak dan in tudi posebne kose oblačil za posebne priložnosti. Veselimo se vašega obiska in kot kolektiv se bomo trudili da ugodimo vašim potrebam in željam.

Prijazno vabljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi obiskovalci! Obiščite prodajalne v Planetu Tuš Celje in preverite zares super ugodne poletne cene in ujemite val mega sezonskih popustov. Potrebujete nova oblačila, obutev, kopalke, modne dodatke, športno opremo, potovalne kovčke…? Vse to in še več po izjemno ugodnih cenah. Prevetrite svojo poletno garderobo in jo obogatite z novimi … Več

  • V trgovinah Champion začenjamo z akcijo otroških kompletov. Kompleti so znižani -20%, člani Champion kluba pa imajo še dodatnih 5 % popusta. Akcija poteka do 31.8.2022. Lepo vabljeni!

  • Vsak TOREK je dan za kino v Cineplexx Slovenija, v Planetu Tuš Celje, ko si lahko ogledate najboljše filmske uspešnice po posebno ugodni ceni. Ne spreglejte tudi predpremiere Minioni: Grujev vzpon od 30. 7. do 3. 8. 2022. V soboto, 30. 7., od 15.00 do 18.00 vas bo v avli … Več