Akustični večer z duetom Hannah Band

V soboto, 19. 10., se nam bosta v Pivnici To še spijemo pridružila Hana in Boštjan. Kot duet Hannah Band navdušujeta vse vrste generacij. Boštjan skrbi za prijetno glasbeno podlago, ki jo Hana izpopolni s svojim izpiljenim glasom.

Pričarala bosta pravi akustični večer s priredbami različnih izvajalcev, zato tega dogodka ne smete zamuditi. Pridružite se nam v soboto ob 21. uri v pritličju Planeta Tuš Celje. Vstop je prost!

 

< Nazaj

Ostale novice

  • V Pivnici To še spijemo smo za vse sladkosnede popestrili našo ponudbo s slaščicami. Za na kon’c si lahko privoščite: Palačinko z vanilijevo kremo in hruškovim pirejem – 4,50€ Palačinko z Nutello in vanilijevim sladoledom – 4,50€ Že od 2,50€/kos lahko izberete med torticami, ki jih pripravljajo naši slaščičarski mojstri vsakodnevno: … Več

  • Ali ste vedeli, da si lahko dnevno kosilo odnesete v embalaži tudi za domov? Izberite si malico ali kosilo po svoji izbiri v naših restavracijah Tuš. Z vrhunsko pripravljenimi menija vas naši kuharski mojstri razvajajo od ponedeljka do sobote. Preverite našo dnevno ponudbo tukaj. Cena embalaže samo 0,40 €!

  • Objavljamo delovni čas za Planet Tuš Celje na dan reformacije, 31. 10. in dan spomina na mrtve 1. 11.  Vabljeni, da nas obiščete.