20 LET UGODNIH NAKUPOV. Praznujte in nakupujte z nami!

PLANET TUŠ CELJE PRAZNUJE 20 LET

V mesecu novembru mineva 20 let, odkar je Tuš v Celju odprl prvi, konceptualno povsem novi tip nakupovalnih središč.

V Planetu Tuš Celje so prvič združili nakupovanje in kinematografe, kasneje še zabavo in bowling. V prazničnem mesecu novembru bodo dvajsetletnico proslavili skupaj s svojimi obiskovalci, kupci in slovenskimi glasbenimi zvezdami. Prižgali bodo praznične lučke, se zabavali na koncertih, ob otroških animacijah in nagradnih igrah.

Leta 2002 je Tuš v Celju odprl prvi Planet Tuš, ki je bil novost in konceptualno drugačen od obstoječih nakupovalnih središč. V izjemnem izboru različnih trgovin, se je v Sloveniji na primer prvič predstavila priznana modna hiša za mlade New Yorker, prav tako je premierno v Celju zaživel še multikino, tri leta kasneje pa so zabavni del ponudbe dopolnili z biljardnico, bowlingom in zabaviščem za koncerte. V vseh teh letih so v Planetu Tuš Celje izvedli Planet Tuš Feste, Meteor zabave, modne revije, na Disco Bowlingu gostili največje glasbene zvezde Slovenije, Hrvaške in Balkana.

S korenito vsebinsko spremembo in novo investicijo v nakupovalni center, ki je bila izvedena pred petimi leti, so velik del zgornjega zabaviščnega prostora namenili prodajnim površinam. Tako je v zgornjem nadstropju Planeta dobil svoj prostor tudi največji trgovec s športno opremo na svetu, Decathlon.

Planet Tuš Celje na površini 30.000 m² poleg Tuševega Hipermarketa ponuja še številne modne in športne trgovine, drogerijo in izvrstne gostinske ter storitvene lokale. Ljubiteljem filma je na voljo kar 8 kinodvoran, ki jih upravlja podjetje Cineplexx Slovenija, ki prav letos praznuje 10. rojstni dan.

Živahno dogajanje se dnevno prepleta v osrednjem prostoru pritličja, v Avli Planeta Tuš Celje, kjer se odvijajo prireditve, delavnice, animacije, razstave in drugi dogodki. Med najbolj priljubljenimi so dogodki za otroke, tradicionalna pustovanja, obisk Miklavža in Božička ter številne druge predstave in animacije. Poleg tega sta najmlajšim obiskovalcem namenjena še dva novejša tematska otroška kotička in sicer “Vesoljska postaja Holodeck”, kjer se otroci igrajo in lahko praznujejo tudi najboljši rojstni dan na planetu ter oblazinjeno otroško igrišče, v zavetju slovenskega gozda, bivakov ter Zlatoroga, kralja slovenskih planin.

“Pestra vsebina ponudnikov pod streho Planeta Tuš Celje, prijetno vzdušje med obiskovalci in zadovoljni kupci so gotovo razlogi, da so ga ljudje vzeli za svojega, kar dokazuje priljubljena fraza, ki jo pogosto slišimo – “Se dobimo v Planetu,” pojasnjujejo v Tušu.

< Nazaj

Ostale novice