ZABAVA

BOWLING

Bowling je igra, katere cilj je s kroglo podreti čim več kegljev. Eno igro sestavlja 10 okvirov. Cilj igre pa je v vsakem okviru s prvim metom podreti vse keglje, kar imenujemo »strike«. Če vam to ne uspe, poskušate preostale keglje podreti z drugim metom, kar se imenuje »spare«. V vsakem okviru torej vržete največ dvakrat. Seštevanje rezultatov posameznih okvirov ni preprosto, a vam bodo pri tem pomagali računalniki, ki bodo vse opravili namesto vas.

BILJARD

V Planetu Tuš se lahko pomerite v priljubljeni družabni igri – biljardu, igri, ki jo zaznamuje dobro načrtovanje, strategija, zbranost in natančnost. Skupaj s prijetnim vzdušjem in dobro družbo, je zagotovljena odlična zabava. Poleg tega pa zadovoljimo v naših biljardnicah tudi vse tiste, ki si želite nekaj več – pripravljamo tekmovanja, lige, izzive in še veliko več za vse, ki se želite igre lotiti na profesionalni ravni.

Uživajte v igri preciznosti in strategije!

DISCO PLANET

Prostor ob bowling stezah je namenjen zabavam in koncertom, saj se v večernih urah spremeni v Disco Planet, v katerem se lahko zabava več kot 1.000 oseb. Disco Planet je priljubljeno nočno središče na Štajerskem, kjer se na letnem nivoju izvedejo najrazličnejši dogodki in koncerti.