Slaščičarna De La Crême

SLAŠČIČARNA DE LA CREME

Vabimo vas v naše Kavarne in slaščičarne De la Crême, kjer skrbimo, da naše stranke razvajamo z našimi slaščicami. Za jutranje dobro počutje poskrbimo z dobro kavo in ravno prav hrustljavo zapečenim rogljičkom. Dobro popoldne preživite ob našem naravnem soku, čaju ali pa izberete dnevno sveže slaščice, ki krasijo naše vitrine. V našem interesu je, da skrbimo za raznoliko ponudbo ročno izdelanih umetnin, ki jih skrbno pripravljajo naši slaščičarski mojstri. Za vas pripravljamo mesečne različne akcije z raznoliko pijačo in slaščicami, primerne letnemu času. 

DELOVNI ČAS:

Od ponedeljka do sobote – od 8:00 do 16:00

Nedelja – zaprto

V času poletja za vas pripravljamo več kot 16 vrst različnih okusov sladoleda.

NAROČILO TORT PO VAŠEM OKUSU

Ker vas radi razvajamo z našimi slaščicami vsak dan, vam z veseljem pripravimo torte tudi po vaših željah. Izberite si svojo velikost, obliko, barve in okus, točno takšno vam bomo pripravili za vaš poseben dan, ali pa kar tako

Za lažjo odločitev si oglejte naš De la Crême katalog tort.

Svoje sladko naročilo nam lahko zaupate po telefonu na 059 73 37 17, od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00 uro. Lahko pa nam naročilo zaupate na elektronskem naslovu: narocila.torte@tus.si.

Naročilo tort je potrebno vsaj tri dni pred želenim prevzemom torte. Priporočljivo je, da pripišete vašo telefonsko številko, na katero ste dosegljivi ter kraj prevzema torte (Celje, Maribor, Kranj).