ZABAVA

BOWLING

Bowling je igra, katere cilj je s kroglo podreti čim več kegljev. Eno igro sestavlja 10 okvirov. Cilj igre pa je v vsakem okviru s prvim metom podreti vse keglje, kar imenujemo »strike«. Če vam to ne uspe, poskušate preostale keglje podreti z drugim metom, kar se imenuje »spare«. V vsakem okviru torej vržete največ dvakrat. Seštevanje rezultatov posameznih okvirov ni preprosto, a vam bodo pri tem pomagali računalniki, ki bodo vse opravili namesto vas.

.

BILJARD

V Planetu Tuš se lahko pomerite v priljubljeni družabni igri – biljardu, igri, ki jo zaznamuje dobro načrtovanje, strategija, zbranost in natančnost. Skupaj s prijetnim vzdušjem in dobro družbo, je zagotovljena odlična zabava. Poleg tega pa zadovoljimo v naših biljardnicah tudi vse tiste, ki si želite nekaj več – pripravljamo tekmovanja, lige, izzive in še veliko več za vse, ki se želite igre lotiti na profesionalni ravni.

DISCO PLANET

Prostor ob bowling stezah je namenjen zabavam in koncertom, saj se v večernih urah spremeni v Disco Planet, v katerem se lahko zabava več kot 1.000 oseb. Disco Planet je priljubljeno nočno središče na Gorenskem, kjer se na letnem nivoju izvedejo najrazličnejši dogodki in koncerti.