CATERING

Naša ponudba se prične z odlično hrano, a to je šele začetek. Namesto vas poskrbimo za organizacijo dogodka, vse do poslednjega detajla. Priskrbimo vam primerno lokacijo, jo opremimo in olepšamo dogodku primerno, organiziramo glasbo in še mnogo več.Vam ostane le, da se odlično zabavate in uživate v okusih, barvah, vonjih in seveda dobri družbi po vaši izbiri.

Poskrbimo za pravo kulinarično doživetje, pa naj gre za:

  • poročno slovesnost, za katero vam v lastni slaščičarni izdelamo poročno torto, 
  • prireditev ali veselico, kjer vam na vašo željo uredimo izposojo šotora,
  • pogostitev s hladnimi ali toplo-hladnimi jedmi, naš kuharski mojster pa lahko katero od jedi pripravi tudi pred očmi povabljenih. 
  • poslovno večerjo.
  • kulinarično ponudbo kot dopolnitev seminarja, ki ga organiziramo v kino dvorani Planeta Tuš, ki sprejme od 100 do 350 oseb in pogostitvijo v naših prostorih, kot dopolnitev pa lahko organiziramo tudi bowling turnir.
  • pogostitev za domača praznovanja, kjer vam izbrano hrano dostavimo na dom in tudi postrežemo.

S Tuš Cateringom dobite vse na enem mestu!

Hrana in pijača

Umetnost priprave hrane je mnogo več kot le prefinjeno kombiniranje okusov. Dobra hrana se dotakne vseh vaših čutil.

Kako barve, vonje in okuse zložiti, da bodo v užitek tudi najzahtevnejšim kulinaričnim sladokuscem, je naše poslanstvo. Izkušnje, znanje, izpopolnjeno v vrhunskih slovenskih in tujih restavracijah, najboljše sestavine ter sposobnost prisluhniti vašim željam pa recept za vaše zadovoljstvo in nepozabno kulinarično doživetje.

Imamo bogate izkušnje v organizaciji različnih dogodkov in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri dogodkih kot so:

  • poročna slovesnost
  • slavnostna večerja
  • cocktail party 
  • piknik

Postregli vam bomo s finger foodom, toplim ali hladnim bifejem, kanapeji, svečanimi menuji ali minjoni.

Katalog Tuš catering

Pripravimo vam poslastice, ki bodo navdušile vsa vaša čutila. Okusno dekorirano hrano in pijačo bomo izpostavili na otokih kulinaričnih užitkov, tako da bodo vaše zabave, proslave, srečanja, sprejemi, poroke, rojstni dnevi, obletnice, veselice, poslovna srečanja, otvoritve in druge posebne priložnosti, naravnost popolne.

Pogostimo lahko od 50 do 5000 gostov, pri čemer vam ponujamo celotno organizacijo vašega dogodka – od opreme, dekoracije, priprave hladnih in toplih menijev, pa vse do trendi »finger food« prigrizkov, kjer bodo krožniki in pribor skorajda neopazni.

Jedilnik bomo z veseljem prilagodili vašemu okusu in željam. Pri tem pa vam bomo ves čas na voljo tudi s kulinaričnimi nasveti in našimi bogatimi izkušnjami.

Reference

Slika pove več kot tisoč besed. Za boljšo predstavo, kaj vse vam lahko ponudimo, vas vabimo, da si ogledate našo galerijo.

Za vaša povpraševanja smo vam na voljo na catering@tus.si

Kontakt: 
Telefon: 070 882 330
Elektronska pošta: catering@tus.si