Akustični večer z duetom Rock Acoustic

25. 1. se nam boste lahko pridružili na prvem akustičnem večeru letos, ki ga bomo preživeli v družbi dueta ROCK ACOUSTIC.

AKUSTIČNI VEČER

V Pivnici To še spijemo novo leto začenjamo pestro, zabavno in seveda z veliko dobre glasbene podlage, za katero bodo poskrbeli različni dueti in skupine.

25. 1. se nam boste lahko pridružili na prvem akustičnem večeru letos, ki ga bomo preživeli v družbi dueta ROCK ACOUSTIC. Pridružite se nam ob 21. uri, kjer ne bo manjkalo naših pivniških specialitet, hitre postrežbe in odlične glasbe!

Pridružite se nam v pritličju Planeta Tuš Celje. Vstop je prost.

< Nazaj na vse dogodke

Akustični večer z duetom Rock Acoustic

Sorodni dogodki

 • Kraljestvo naših gora
  Več informacij

  Kraljestvo naših gora

  Obožujete naravo, gore, planinske koče in vse kar je povezano z pohodništvom? V Planetu Tuš Celje smo skupaj z Planinskim društvom Celje Matica pripravili razstavo fotografij raznih slovenskih koč, gor, narave in še mnogo več. Hkrati se bosta z svojo pohodniško/gorniško opremo in obutvijo predstavila trgovina Proalp in Decathlon. Da … Več

 • Zgradimo zgodbo skupaj
  Več informacij

  Zgradimo zgodbo skupaj

  Urica zgodb iz Zlatorogovega kraljestva za male in velike otroke, kjer bo zgodbe pripovedovala Nuša Komplet Peperko. Vabljeni v soboto, 25. 1. in 1. 2. ob 17. uri, na otroško igrišče v 1. nadstropje, kjer se boste zbrali in tudi skupaj zakorakali na razstavo Kraljestva naših gora v avlo Planeta … Več