Pivnica To še spijemo

Pivnica – To še spijemo se lahko poleg atraktivnega interierja, moderne kadilnice in največjega steklenega hladilnika za pivapohvali tudi z največjo ponudbo točenih piv v mestu.

Bogato ponudbo različnih piv dopolnjujemo s ponudbo hamburgerjev, spare ribsov in ostalih prigrizkov. Za na kon’c smo pripravili tudi posebno ponudbo s slaščicami, o kateri si lahko preberete več tukaj.

Zato je Pivnica To še spijemo odlična izbira tako za tiste, ki jih pesti samo žeja ali si želijo samo prigrizka, kot tudi za tiste zelo lačne, ki potrebujejo obilen obrok. In za vse sladkosnede, ki se radi posladkajo vsak dan.

Prav tako je pri nas odličen prostor za vse ljubitelje rock’n’rolla in dobre glasbe. Glasbeno kuliso bogatimo s koncerti priznanih, kot manj priznanih glasbenikov, ki imajo željo po nastopih. Prirejamo odlične stand up nastope, predstavitve pivovarjev in prenose tekem, za vse ljubitelje navijaškega vzdušja.

Skrivnost odličnega okusa naših točenih piv ni le v široki ponudbi, ampak predvsem v načinu točenja piva. Bistvena prednost pivnice je, da pri točenju uporabljamo postopek, pri katerem ne nastaja dodaten CO2, ki je glavni dejavnik, da zavre aromo in poln okus piva.

Za vas smo naredili prostor privlačen in prijeten s televizijami, preko katerih si lahko ogledate različne tekme in poslušate prijetno glasbo, poleg tega ponujamo tudi kadilnico. V poletnih mesecih pa poskrbimo tudi za prijetno klimo in ugodno temperaturo, ob kateri lažje preživimo vroče poletne dni.< Nazaj na vse ponudnike

Kategorija:
Gostinstvo
Delovni čas:

Od ponedeljka do četrtka – od 15:00 do 22:00

Petek in soboto – od 14:00 do 24:00

Nedelja – Od 15:00 do 21:00