O SLAŠČIČARNI IN KAVARNI

MOJSTRI
SLAŠČIC

Pravi slaščičarski mojstri vedo, da je edini recept za sladki uspeh harmonija neponovljivega okusa in dovršenega videza.

Že več kot desetletje si prizadevamo bogate in raznolike sladke okuse iz vse Evrope uvrstiti v našo De la Crême ponudbo. Posebej ponosni smo na domačo sladko tradicijo gibanic, štrudljev, potic in domačih piškotov, ki jo skrbno negujemo in nadaljujemo.

Z raznoliko in okusno De la Crême ponudbo malim in velikim sladkosnedom polepšamo čisto vsak dan v letu.

Ker pravi slaščičarski mojstri nikoli ne počivajo, naše slaščičarsko znanje ves čas poklicno izpopolnjujemo na sejmih in delavnicah po vsem svetu.

Ker slaščice niso le naš poklic, ampak sladka strast, uživamo tudi v obujanju davno pozabljenih receptov in urimo naše ročne spretnosti v modernih slaščičarskih trendih.

SLADEK RECEPT ZA
POPOLN OKUS

»Logika te pripelje od točke A do točke B. Domišljija te pripelje kamorkoli.« Albert Einstein

Vse De la Crême slaščice pripravljamo ročno iz svežih in skrbno izbranih sestavin po lastnih receptih. Zaradi ročne izdelave je vsaka naša sladka umetnina edinstvena. Vsaka okrasna figurica, ki pride izpod spretnih rok De la Crême slaščičarjev, pa sladka mala umetnina.

SLADKI
KOTIČKI

Naj vaš dan zadiši po slastnem rogljičku, dobri kavi in jutranjem časopisu. Vaše popoldne po okusnem eko čaju in prelestnem mafinu. Večer s prijatelji pa po vašem najljubšem naravnem soku, domačem piškotu velikanu, razigranih sladicah na palčkah ali po tihožitju okusnih rezin in tort, ki zadovoljijo še tako zahtevne sladokusce.

Privoščite si sladko razvajanje v dvoje. Sladko pokušino s prijatelji in najdražjimi. Ali pa si utrgajte sladki trenutek samo zase. Vabimo vas v Kavarne in slaščičarne De la Crême v Planet Tuš Celje, Kranj ali Maribor.

Sladki De la Crême kotički so odprti vsak dan v tednu in ustvarjeni za krepčilne postanke med nakupovanjem ali prijetno druženje z najdražjimi.

Z veseljem pa vam bomo pomagali tudi pri izbiri sladkega darila za poslovne in srčne partnerje ter se posvetili vašim sladkim željam za rojstnodnevne, poročne in praznične torte ali pogostitve na posebnih dogodkih.