VRAČILO ARTIKLOV

Vračilo artiklov v 14 dneh ali odstop od pogodbe

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju Engrotus d.o.o. sporoči na e-naslov: dostavanadom@tus.si, da odstopa od pogodbe nakupa oziroma želi artikel vrniti. Kupcu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Rok za vračilo artiklov prične veljati en dan po datumu dostave naročenega artikla. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe oziroma vračila artikla, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe oziroma vračila izdelkov za katerega je bil opravljen nakup.

Postopek vračila artiklov

Kupec mora najkasneje v 14 dneh od prejema artikla na dom, obvestiti podjetje Engrotuš d.o.o. o odstopu od pogodbe oziroma o vračilu artikla. Kupec mora obvestiti prodajalca na e-naslov: dostavanadoma@tus.si ali preko spodnjega obrazca za Vračilo artiklov. Prodajalec, bo ob prejetju zahteve za vračilo artiklov kontaktiral kupca in mu podal vse dodatne ifromacije kako postopati v primeru vračila. Kupec mora artikel poslati serviserju (seznam serviserjev) v pregled, na svoje lastne stroške. Dobavitelj bo artikel preveril in podal povratno informacijo u ustreznosti vračila artikla. Kupec bo denar dobil povrnjen na transakcijski račun, ki ga bo navedel ob poslanem obvestilu glede vračila artiklov. 

Vračilo artiklov

  • Izpolnite spodnji obrazec ali pošljite zahtevo za vračilo artiklov na e-naslov: dostavanadoma@tus.si 
  • Priložite sliko računa, s katerim ste kupili artikel
  • Artikel pripravite za transport in ga na lastne stroške pošljite navedenemu serviserju (spisek serviserjev)
  • Artikel bo pregledal navedeni in pooblaščeni serviser, mi pa vam bomo podali odgovor glede vaše zahteve o vračilu artikla