Najem napihljivega gradu

 • -20€
 • 30. 6.‐30. 8. 2018
 • Dom

Organizirate zabavo za otroški rojstni dan? Omogočite svojemu otroku nepozabno zabavo in prav posebno doživetje z najemom/izposojo napihljivih igral.

Igrala so namenjena za popestritev najrazličnejših dogodkov, otroških rojstni dni prireditev, porok, zabav, piknikov, vrtnih zabav, aktivnih dni, veselic …

Napihljiva igrala nasmeh na obraz pričarajo tako staršem, kot tudi otrokom. Hkrati pa je najem napihljivega gradu odlična priložnost za aktivno preživet dan otrok v času, ko se otroci vedno manj gibljejo.

Napihljivi grad lahko postavite tako na prostem kot tudi v zaprtih prostorih, telovadnicah in šotorih. Vse ,kar potrebujete je le dovolj velik prostor za postavitev napihljivega gradu/igral in električni priključek.

Igrala so nova, čista, redno vzdrževana, varna in zelo enostavna za uporabo. Ob podpisu najemne pogodbe boste prejeli vse potrebno za postavitev napihljivega gradu. Igrala imajo vse potrebne varnostne certifikate za varno in brezskrbno igro vaših otrok.

Na voljo so vam najrazličnejši napihljivi gradovi in igrala atraktivnega videza, namenjena tako najmlajšim, kot tistim malo starejšim.

Najem napihljivih gradov (1.7. – 31.8.2018)

Vsak grad je spravljen v potovalni vreči, ki je dovolj majhna, da gre v vsak prtljažnik avtomobila. Večina gradov je primerna za otroke od dveh let naprej in tja do desetega leta starosti.

Ob najemu igrala prejmete:

 • igralo
 • napihovalec
 • podlogo za zaščito igrala
 • set za pritrditev igrala
 • pri nekaterih gradovih tudi igralne žogice

 Napihljivi gradovi (kliknite za ogled)

Cena velja za najem 1 igrala na dan.

Opis Redna cena Popust s Tuš klub kartico Cena s Tuš klub kartico
Grad Kenguru, Dino, Ovire, Zabava, Zmaj, Kuža, Žirafa, Stolp, Poligon, Cirkus, Morski pes ali Vitez 70,00 € 20,00 € 50,00 €
Grad Atlantida 80,00 € 20,00 € 60,00 €
Grad Atlantis, Krokodil 90,00 € 20,00 € 70,00 €

Za rezervacijo napihljivega gradu pošljete mail na info@napihljivigrad.si z vašim imenom, telefonsko številko, imenom igrala (npr. Vitez) in datumom izposoje, v polje “sporočilo” pa vnesite tudi 13-mestno številko Tuš klub kartice za koriščenje ugodnosti.

Igrala prevzamete v Ljubljani na naslovu Cesta Andreja Bitenca 31, po predhodnem dogovoru pa vam igralo lahko tudi dostavimo po ceniku 0,20 €/km.

Več informacij na 040 765 325.< Nazaj na vse ugodnosti

Podrobneje o Tuš klub partnerju:

Oddaja napihljivih igral, Aljaž Sedej s.p.

Cesta Andreja Bitenca 31, 1000 Ljubljana
040 765 325
info@napihljivigrad.si
http://www.napihljivigrad.si/

Kako do popusta?

 1. Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite.
 2. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico oz opravite rezervacijo preko telefonske številke ali elektronskega naslova partnerja.
 3. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Včlanite se

Priporočamo tudi

 • Lepota in zdravje, Wellness in nega Akupunktura (Celje) do -60%
  Več informacij

  Akupunktura (Celje)

  26. 11. 2015—30. 12. 2019

  Člani Tuš kluba prejmete s predložitvijo Tuš klub kartice do 60 % popust na diagnostičen pregled s terapijo, tradicionalno kitajsko masažo ter terapijo z ZDZ aparatom.

 • 30. 11. 2018—31. 5. 2019

  Člani Tuš kluba prejmete s predložitvijo Tuš klub kartice do 20 % popust za adrenalinska doživetja na Soči (zip-line, kanjoning, rafting).

 • 13. 1.—30. 6. 2019

  V poslovalnici Optika Julius v Planetu Tuš Maribor vas čaka posebna ponudba očal z dioptrijo za člane Tuš kluba.